میتوانم برای این کار تحت عنوان خیانت در امانت از مادر خانومم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۴ #05478733

باسلام .بنده به مادر خانومم چکی دادم و در موعد مقرر وجه چک را پرداخت کرده ام و مدارک واریزی موجود است.حالا مادر خانومم چک پشت چک رو امضا کرده وبه شخص دیگری داده و اون شخص چک رو اجرا گذاشته.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود توصیه می‌شود دادخواست استرداد مطرح نمایید
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی با توجه به مدارک واریزی دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید .

اظهارنامه تنظیم کنید و لاشه چک را مطالبه کنید در صورت عدم افاقه دادخواست تنظیم کنید. جهت تنظیم متن اظهارنامه و سپس دادخواست می توانید درخواست تان را برای اینجانب ثبت کنید

باسلام
‌ باتوجه به مدارک واریز وجه چک که ثابت میکند این واریزیها برای آن چک بوده ، دادخواست مطالبه لاشه چک را از دادگاه بنمایید.

باسلام و احترام
در خصوص سوالتان، هم می توانید از طریق کیفری (جرم خیانت در امانت) و هم حقوقی (ابطال و استرداد لاشه چک) اقدام نمایید.
البته توجه داشته باشید با توجه به اینکه صرف صدور سند تجاری (در مورد شما چک) نشانه مدیون بودن است و در متن چک نوشته ای مبنی بر امانت بودن قید نشده و احتمالا قراردادی بین طرفین موجود نیست، پیشنهاد می گردد از خدمات دیگر بنیاد وکلا استفاده کنید تا با تنظیم حرفه ای شکواییه / دادخواست یا انجام خدمات وکالتی بتوانید شانس خود برای پیروزی در این دعوا را بیشتر کنید.

سلام وقت بخیر بدوا اظهارنامه ای داده و موارد گفته شده را عنوان نمایید درصورت عدم افاقه دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

با سلام
باید بتوانید ثابت کنید مبلغ پرداخت شده مبلغ چک بوده و دادخواست استرداذ لاشه چک را بدهید