اثبات اجبار در همکاری در کلاهبرداری چگونه باید باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۷ #04694684

سلام برای اثبات اجبار در همکاری برای امر کلاهبرداری مدارک برای اجبار باید به قاضی تحویل دهیم یا اینکه صرف گفتن اجبار در اظهارات برای تبرئه شدن کفایت میکند؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بایستی وجود اجبار غیر قانونی که سالب اراده شما گردیده را اثبات نمایید. صرف ادعا کفایت نمیکند

هر ادعایی نیازمند اثبات میباشد طبیعتا ادعای اجبار هم با ادله اثبات نیازمند است

سلام
با توجه به اینکه شما در جایگاه مدعی می باشید لذا باید بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید

سلام
اظهار اجبار در ارتکاب جرم همکاری و معاونت در کلاهبرداری ادعا محسوب می شود و باید با دلیل و مدرک ثابت شود و صرف اظهار مجبور بودن کافی نیست.