شرایط اثبات آسیب روحی فرزند چطور است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۵۸ #03511747

سلام وکلای محترم ایا مادر که الان اعصاب خوب نداره وپسرم ازش میترسه ایا راحلی هست که شاهد ببرم بگم این اعصاب و ..هست وسلب حضانت شه یا دادگاه خودش خانوم وپسرم رامیفرسته پزشکی قانونی و ...

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید ادله خود را ارائه دهید

سلام
تایید پزشکی قانونی لازم است

با درود دادخواست سلب حضانت را مطرح نمایید

با سلام شما دادخواست سلب حضانت بدهید و موضوع جهت بررسی به پزشکی قانونی ارجاع می شود

سلام دادخواست سلب حضانت را مطرح نمایید با ارجاع به پزشکی قانونی موضوع بررسی می گردد

با سلام دادخواست سلب حضانت را مطرح نمایید با ارجاع به پزشکی قانونی موضوع بررسی می گردد

درود
دادخواست سلب حضانت مطرح نمایید با ارجاع به پزشکی قانونی بررسی می گردد