آیا وکالتی هست که بعد از مرگ من اعتبار داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵۶ #02811331

سلام سال نو مبارک

من میخوام یک خونه قدیمی بفروشم که سال ساختش بالاست و احتیاج به دریافت پایان کار داره تا بشه سند قطعی زد و خریدار هم میگه من سند قطعی میخوام و وکالت بلاعزل نمیخوام
حالا من یه سوال دارم آیا وکالتی هست که بعد از مرگ من اعتبار داشته باشه؟ یعنی میخوام خونرو بصورت وکالتی بفروشم آیا میتونم وکالتی بنامش بزنم که با مردن من منتفی نشه؟ اون وکالت وراث که میگن چیه؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر نوع وکالتی با مرگ یکی از طرفین از بین میرود

وکالت با فوت یکی از طرفین باطل می شود

باسلام
هرنوع وکالت بعد از مرگ افراد به طور کلی منفسخ واز درجه اعتبار ساقط می شود.

سلام درصورت فوت یکی از طرفین وکالت نامه ابطال است و لرزش قاتونی ندارد

وکالت عقدی جایز است و به فوت هریک از طرفین باطل می گردد.

با سلام و احترام
طبق قانون هر نوع وکالتی بعد فوت باطل میشود
ولی زود تر پایانکار را بگیرید و سند بزنید

بله اگر بیع نامه ای تنظیم کنید ودرکنارآن به ایشان وکالت دهید وکالت باطل میشود امابیع کماکان پابرجاست