صاحب شرکت فهمیده به نظرتون شکایت کنه چه مجازاتی برای من در نظر میگیرن؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۴ #02540998

با سلام بنده مهندس هستم یکسال با شرکت قرارداد داشتم و نمایندگی شرکت داشتم بعد از اتمام قراردادمون خود مهر شرکت جعل کردم و گزارش ساختمان میزدم . الانب شرکت فهمیده به نظرتون شکایت کنه چه مجازاتی برای من در نظر میگیرن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مجازات سختی در انتظار شماست برای جعل به مجازات حبس محکوم می شوید برای استفاده از سند مجعول بازهم به مجازات حبس محکوم می شوید و یا خساراتی متحمل شرکت شده باشد و خساراتی را محکوم می شوید

سلام در صورت شکایت جعل و استفاده از سند مجعول حبس از ۳ماه تا دوسال حبس خواهد داشت .

این موضوع تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول قابل شکایت است که مجازات آن حبس می باشد.

جرم شما جعل و استفاده از سند مجعول میباشد که مجازات حبس دارد

با سلام
جعل مهر شرکت و استفاده از آن دو جرم جعل و استفاده از سند مجعول هست که مجازات آن حبس می باشد

و همچنین پیرو پاسخ قبلی در صورت خصوصی و غیر دولتی بودن شرکت مورد نظر ، مجازات جعل مهر یکی از شرکت‌های غیردولتی یا تجارتخانه‌ها یا استفاده از مهر مجعول با علم به جعلی بودن آن نیز حبس از سه ماه تا دو سال خواهد بود

تحت عنوان حعل و استفاده از سند مجعول قابل پیگیری است که مجازات حبس به همراه خواهد داشت