برگشت به فامیلی قبلی چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۱۹ #02377810

سلام،خسته نباشید...تاهشت سالگی فامیلم چهارلنگ بود ولی پدرم تغیرش داد،،
ده سال پیش به دلایلی که مربوط به کارم میشد خودم تغیرش دادم به چهارلنگ،،
الان با وجود اینکه بچه هام بزرگ شدن و خودم هم قصد مهاجرت به بیرون از خوزستان رو دارم یک مقدار خودم و بچه ها اذیت هستیم چون این فامیلی رو بیشتر توی خوزستان میشناسن،،،راهی هست به فامیلی قبلی خودمون برگردیم،ممنون

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ودرود؛؛ ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه نماییدو در صورتی که نتیجه حاصل نشد طرح دعوا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نمایید

سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید.

با درود ابتدا از طریق اداره ثبت احوال مراجعه و در صورت عدم اخذ نتیجه طرح دعوا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نمایید

با سلام از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید.

با سلام
از طریق ثبت احوال اقدام کنید

بادرودوسلام بدوا ازطریق ثبت احوال پیگیری و اقدام نمایید.

سلام ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه و در صورت عدم اخذ نتیجه طرح دعوا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نمایید