گواهی ثبت احوالی اتباع خارجی چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #01379298

سلام من از اتباع افغانستان و متولد سال ۵۹ ایران و در منزل به دنیا آمده ام ولی در پاسپورت اقامتی جدیدم که رسمی تره تولدم سال ۶۴ است تاییدیه پلیس اطلاعات و امنیت عمومی و کلانتری محل اتباع ایرانی محل و مسجد و امام جمعه محل بواسطه پاسپورت جدید سال تولدم ۶۴ تایید شده حال برای گرفتن گواهی ثبت احوالی اتباع خارجی با مدارک مبنی بر تولدم در سال ۵۹ که مدارک تحصیلاتی و اقامتی سابق است اقدام کنم یا مدارک و تاییدات مذکور از پلیس و...که سال تولد مرا ۶۴ تایید کرده اند
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک صادر شده از ایران بهتر است لیکن بعد از اخذ مدرک فوق میتوانید درخواست تصحیح ان را از سازمان اتباع بخواهید

شما براساس مدارک مورد تایید فقط می تونید اقدامات قانونی کنید مگر این اختلاف را براساس رای دادگاه تغییر بدهید