آیا اکنون بانک می تواند به نام خودش برای خانه ای که ما ۴۰ سال است ساکن آن هستیم و سندش را داریم سند بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۴ #01243647

پدرم در سال ۱۳۹۴ بیست میلیون از بانک رفاه وام سه ساله ۲۱درصد گرفت.اقساط وام را ولی به موقع نداد فقط یک سال اول داد.سند خانه در رهن بانک بود و به اضافه آن حقوق بازنشستگی پدرم ضمانت آن وام بود.پدرم فوت کرده و زمانی که پدرم زنده بود بانک برای وصول بدهی خودش خانه را به مزایده گذاشته و خود بانک هم در آن مزایده خانه را خریده و اکنون بانک قصد دارد به نام خودش سند بگیرد (که در مرحله پیش نویس سند است) برای خانه ما.باتوجه به اینکه در سال ۹۶ پدرم راضی بود از حقوقش اقساط وام کسر شود (که البته به مدت ۲۱ماه هم کم میشد ولی کمتر از اقساط وام) اما بانک پس از این پرداخت ها نپذیرفت و گفت همه بدهی را باسود باید یکجا پرداخت کنید.در همین راستا بانک به اداره آموزش و پرورش نامه نوشت که خانه ی ما را توقیف می کند و دیگر لازم نیست از حقوق پدرم پول به حساب بانک واریز کند که تصویر آن نامه موجود است. آیا اکنون بانک می تواند به نام خودش برای خانه ای که ما ۴۰ سال است ساکن آن هستیم و سندش را داریم سند بگیرد؟؟وراث آماده هستیم بدهی بانک را باسودش پرداخت کنیم به بانک هم مراجعه کردیم و گفتند شاید اجاره این چند سال را هم بخواهیم.
پیشنهاد شما چیست؟چکار کنیم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود ازطریق مذاکره با بانک اقدام نمایید.

سلام
چون سند در رهن بانک بوده و شما از پرداخت اقساط امتناع نمودین باید در قرارداد بین پدر و بانک دید آیا با وجود پرداخت اقساط از طریق کسر از حقوق آیا بانک باز هم این حق را داشته که ملک را به مزایده بگذارد یا خیر
اگر این حق را داشته باشد کار بانک طبق توافق طرفین معتبر بوده و برای متوقف کردن این فرآیند باید با بانک توافق کنید.

با درود با بانک رایزنی نمایید

بله می تواند با بانک مذاکره نمایید