گرفتن ارثیه مادری چطوری است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۲ #01043490

توی محضر به اجبار داییم چون تهدید به قتل میشدم امضا کردم که ارثمو گرفتم و دیگه حقی ندارم چکار کنم الان؟شاهد هم دارم بابت تهدید به قتل شدن،ارثیه میلیاردیه حاضرم با هر کی بتونه بگیرش بیشترین پولو از ارث بدم،ارثیه خرم آباد لرستانه،دایی بنده سازش نداره یا اینکه راحت قانع شه یکیو میخوام به زانو درش بیاره چون خدا پیغمبر نمیشناسه

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه بتوانید اکراه و اجباررا احرازو اثبات نماییدقابلیت ابطال می باشد.

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه امضاء شده، خلاف آن و اکراه را باید بتوانید اثبات نمایید، باید وکیل دادگستری اختیار نمایید

پیشنهاد میشود از قسمت ارزیابی حقوقی سایت یا تماس با پشتیبانی اقدام کنید.

اگر بتوانید اکراه و اجبار را اثبات کنید قابل ابطال است

با سلام، به جرم تهدید به قتل از ایشان شکایت کرده و بعد از اثبات آن اکراه در امضا رو مطرح کنید و با این کار تمام امضا ها از بین می رود

با سلام
باید از طریق شکایت کیفری موضوع تهدید به قتل و تحت اکراه بودن خود را ثابت کنید.

باید بتوانید اکراه و اجبار خویش را ثابت نمایید .