تعویق یا تعلیق اجرای حکم چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۲۹۴ #00170985

با سلام
در خصوص حکمی که جهت مواد مخدر به مدت دو سال و نیم قبل صادر شده و مدت حبس دو سال بوده است و تا بحال با وثیقه آزاد بوده ام، اکنون اجرای احکام میخواهد حکم را اجرا کند.
کلیه راهکارهایی که میتوان جهت نرفتن به زندان میتوانم انجام دهم چیستند؟

ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
با سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرفا پس از تحمل سک سوم از مدت حبس می توانید تقاضای تعلیق اجرای مجازات نمایید

پس از تمکین حکم تقاضا را مطرح کنید.
از طریق درخواست مرخصی و ... هم میتوانید استفاده کنید ولی اینها همه منوط به اینست که به زندان معرفی شوید.

سلام
بنظر میرسد تنها اقدام مفید در این خصوص این میباشد که با گذراندن یک سوم از مجازات خود،درخواست آزادی مشروط نمایید.
تصمیم گیری در این خصوص با قاضی رسیدگی کننده میباشد

سلام
پس از اجرای یک سوم مجازات می تواند از دادگاه صادرکننده حکم قطعی، تقاضای تعلیق نماید

چون حکم صادره قطعی شده لذا برای استفاده از تعلیق اجرای مجازات باید حتما در زندان باشید و از زندان پس از تحمل یک سوم مجازات تقاضا کنید . به عبارتی دادستان یا قاضی اجرای احکام کیفری نیز پس از اجرای یک سوم مجازات می تواند از دادگاه صادرکننده حکم قطعی، تقاضای تعلیق نماید. همچنین محکوم می تواند پس از تحمل یک سوم مجازات، در صورت دارا بودن شرایط قانونی، از طریق دادستان یا قاضی اجرای احکام کیفری تقاضای تعلیق نماید.

سلام، هر حکم قطعی که قابلیت اجرا داشته باشد بایستی اجرا شود مگر اینکه دستور توقف اجرا به اجرای احکام در خصوص آن حکم ارائه شود و این امر فقط از طریق مقام بالاتر و بررسی مجدد و همان شعبه صادر کننده رای قطعی میسر است، از طریق درخواست کمیسیون عف و بخشش استان یا اختیارات دادستان و رئیس اجرای احکام کیفری و ماده ۷۷درخواست دادستان از شعبه صادر کننده رای قطعی این امکان وجود دارد

سلام. با توجه به اینکه پرونده شما در اجرای احکام میباشد، میتوانید صرفا پس از تحمل یک سوم مجازاتتان در خواست تعلیق اجرای مجازات کنید یا ازادی مشروط.درخواست تعلیق مجازاتم بکنید ولی بعید است با توجه به رسیدن پرونده شما به اجرا، دادگاه به ان توجهی بکند