انتقال ملک با شرایط خاص چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۰۴ #00136347

میخواهم ملکی که بنامم است را تا زمانیکه زنده هستم در اختیارم باشد و توان خرید و فروشش را داشته باشم و بعد از فوتم به شوهر و دو فرزند کوچکم واگذار کنم چکار کنم؟ اگر خدای ناکرده شوهرم زودتر از من فوت کند تکلیف ملک واگذار شده چه میشود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در این خصوص امکان تنظیم صلح عمری وجود دارد.

سلام میتوانید اقدام به انعقاد صلح عمری نمایید

بادرودوسلام ازطریق صلح اقدام نمایید.

می توانید صلح عمری کنید .

سلام بر شما . ملک شما تا زمانی که در قید حیات هستید در اختیار شماست نه با فرد دیگری خدای ناکرده بعد از فوت به ورثه میرسد . موفق باشید

با درود از طریق صلح شدنی است نحوه نگارش بسیار حائز اهمیت است.

می توانید از طریق صلح اقدام کنید