آیا پرونده به هیات پنج نفره کارشناسان ارجاع می شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۲ #00127518

باسلام و احترام
بنده خواهانم در یک پرونده حقوقی به‌ کار شناس اول و هیئت سه نفره اعتراض کردم و خوانده هم اعتراض کرده ودر خواست ارجاع به هیات پنج نفره داده ایم
آیا قاضی باید به هیات پنج نفره ارجاع دهد؟ یا نه می‌تواند رای صادرکند، واگر به هیات پنج نفره ارجاع شد امکان اینکه از کارشناسان قبلی هم انتخاب بشود هست؟ چون نظر کارشناسان قبلی را قبول نداشتم اگر جزو هیات پنج نفره بودند چکار کنم؟ می شود به‌ قاضی بگم آنها نباشند؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت موافقت قاضی با اعتراض شما به کارشناسان منتخب قبلی ارجاع نخواهد شد

قاضی ملزم به ارجاع نیست و براساس صلاحدید و اوضاع پرونده تصمیم گیری میکند

سلام
موضوع بستگی به نظر مقام قضایی دارد و ممکن است با پذیر شاعتراض موضوع را به هیات ۵ نفر ارجاع دهد

با درود.بستگی به نظر قاضی پرونده دارد ،احتمالا با نظریه ۳نفره تصمیم مقتضی را اتخاذ کند یا به هیات ۵نفره ارجاع نماید.
و اگر به ۵نفره ارجاع شود،از کارشناسان قبلی نباید استفاده کند.

با سلام
قاضی می‌تواند اعتراض را نپذیرفته و صرفا بر اساس نظریه کارشناسان قبلی رای صادر نماید.
در صورت ارجاع به کارشناسی ۵ نفره، کارشناسان منتخب متفاوت از کارشناسان قبلی می باشند.

با سلام
قاضی اجباری به قبول درخواست هیئت پنج نفره ندارد و بر اساس صلاحدید خویش می‌تواند درخواست را رد کند و حکم را صادر نماید .
اگر به هیئت پنج نفره ارجاع شد کارشناسان دیگری حضور پیدا خواهند کرد

سلام الزامی برای توجه به اعتراض به نظر کارشناسی ندارد ولی چنانچه اعتراض را نپذیرد باید نسبت به ارائه دلیل اقدام کند،همچنین هیئت کارشناسی متفتوت از مرحله ی بعد خواهد بود