بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

کارگر از من شکایت نموده، پرونده برای رسیدگی به کجا خواهد رفت؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

سلام
یه آشپز داشتم در محل کارم کافی شاپ و قرار داد باهاش نبستم ساعت کار هم ۶ عصر تا ۱۲ شب، بعد از ۷ ماه صبح گفتم بیاد برا کار ۵ ساعت و بیمه اش کردم، ۷ ماه بود که تغییرات دادم و آشپز آوردم برای راه اندازی که آموزش این آشپز که هست هم بده، متاسفانه بعد از ۲۰ روز آموزش و ۸ میلیون پول راه اندازی یاد نگرفت و بهش گفتم بدرد من نمیخوری و میتونی بری و تمام حقوق و حق بیمش رو کامل دریافت کرده بود که با بیمه ماهی ۲۷۰۰ میشد، رفت اداره کار شکایت کرد و تو همون جلسه اول برا من ۴ میلیون حکم بریدن، من هرچی گفتم قبول نکردن، اعتراض زدم با مدرک بازم رد شد، حالا اومده دیروز توافق کردیم ۴ میلیون برای آبان چکش بدم گفت باشه، اومده چک رو بگیره منم خودم دسته چک ندارم، چک پسر خالم رو دادم بهش میگه استعلام گرفتم برگشتی داره نمیخوام، منم گفتم هر کاری دوست داری بکن دیگه من چک دیگه ندارم واقعا، اداره کار که رفته کارمند اونجا تماس گرفته که نامه میدیم بهش ببره دادگاه اقدام کنه.
این الان داستان چی میشه؟
میره شورای حل اختلاف بخاطر این ۴ تومن؟
یا دادگاه؟
بعد میتونم قسطی پرداخت کنم؟ به این زودی دادگاه وقت میده بهش؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به مبلغ چهار میلیون تومانی، پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع داده می‌شود و کارگر می‌تواند توقیف اموال بگیرد. درباره تقسیط این مبلغ اختلاف‌نظر وجود دارد؛ برخی وکلا آن را غیرقابل تقسیط یا مشروط به موافقت کارگر دانسته و برخی دیگر تقسیط را با ثبت دادخواست اعسار ممکن می‌دانند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

ارجاع پرونده ۴ میلیونی به شورای حل اختلاف

برای پیگیری و وصول این مبلغ، پرونده به شورای حل اختلاف فرستاده می‌شود زیرا مطالبات تا بیست میلیون تومان در صلاحیت این مرجع است و رسیدگی در آن معمولاً سریع‌تر از دادگاه انجام می‌شود. کارگر این امکان را دارد که با مراجعه به شورا، برای توقیف اموال شما اقدام کند. درباره امکان پرداخت قسطی، برخی وکلا معتقدند مبلغ چهار میلیون تومان اصولاً قابل تقسیط نیست یا فقط در صورت رضایت کارگر قسط‌بندی می‌شود، اما برخی دیگر ثبت دادخواست اعسار و تقسیط پس از قطعیت حکم را راهکار آن می‌دانند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
فاطمه حسین پور
فاطمه حسین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۶۵ مشاوره موفق

مطالبات تا بیست میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف است.
بعد از صدور حکم قطعی محکومیت باید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

مینا محمدی
مینا محمدی
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۳٬۵۷۳ مشاوره موفق

سلام و وقت بخیر
برای وصول طلب کمتراز ۲۰ میلیون تومان باید به شورای حل اختلاف مراجعه نمود. لذا اگر بپذیرند که شما مبلغ را اقساط پرداخت نمایید امکان پذیر است در غیر اینصورت خیر.

هادی رستمی
هادی رستمی
۷ سال پیش

دکترای حقوق

۵٫۰

میره شورای حل اختلاف بخاطر این ۴ تومن .

بعد میتونیدقسطی پرداخت کنم.
در شورای حل اختلاف سریع تر از دادگاه وقت داده می شود

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

به شورای حل اختلاف میروند و میتوانند توقیف اموال بگیرند .

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

میره شورای حل اختلاف
چهارمیلیون‌اصولا قابل تقسیط نیست

۲۳ وکیل متخصص اداره کار آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید