پیدا کردن متهم فراری با جلب سیار پرونده مطالبه وجه چگونه است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
من یه پرونده دارم که یک نفر پول پیش من را برداشته و متواری شده شکایت حقوقی کردن الان بعد از چند ماه که تونستم جلب سیار بگیرم ولی طرف گوشیش رو خاموش کرده و آدرس محل کار و سکونتش رو عوض کرده .
من چطوری میتونم پیداش کنم ؟ راهکار قانونی هست که بشه طرف داد پلیس پیدا کنه ؟ و یا استعلام گرفت و دیگر شماره های فعالش رو پیدا کردن ؟ یا از اداره املاک بشه چک کرد کجا خونه کرایه کرده ؟

موردی دیگه اینکه این شخص چندین شاکی حقوقی دیگه که تمام حساب ها و ماشینش رو توقیف کرد و من نمی تونم از اونا استفاده کنم.

آیا میشه این چند پرونده رو روی هم گذاشت و مثلا ثابت کرد طرف کلاهبردار هست و کیفری کرد پرونده رو ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

انجام اقداماتی مانند استعلام برای ردیابی فرد نیازمند دستور قضایی است و در صورت صدور اجراییه می‌توانید اموال و حساب‌های او را توقیف کنید. همچنین صرفِ تعدد شاکیان موجب کیفری شدن پرونده نمی‌شود و اثبات کلاهبرداری نیازمند وجود مانور متقلبانه و سوءنیت است.

این قاعده کلی است و امکان پیگیری کیفری یا وصول طلب شما به دلایل و مدارکی بستگی دارد که نشان‌دهنده فریب یا مانور متقلبانه باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شرایط ردیابی بدهکار و اثبات کلاهبرداری

برای هرگونه استعلام و ردیابی فرد متواری، نیاز به اخذ دستور قضایی از مرجع رسیدگی‌کننده دارید. در صورتی که پرونده به مرحله صدور اجراییه رسیده باشد و فرد محکوم‌علیه باشد، می‌توانید از طریق اجرای احکام نسبت به توقیف حساب‌های بانکی او اقدام کنید. در مورد تبدیل پرونده به کلاهبرداری نیز صرفِ داشتن چند شاکی حقوقی کافی نیست و برای اثبات جرم، باید سوءنیت و مانور متقلبانه او در دادگاه احراز شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدجواد خسرو نوبری

محمدجواد خسرو نوبری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۱ نظر)

با سلام
اثبات جرم کلاهبرداری خارج از تعداد شکات نیاز به عناصری از قبیل مانور متقلبانه ایسان و سو نیت وی دارد .

جلال رزمجو

جلال رزمجو

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۴ نظر)

ضمن اهدای سلام و احترام
تمامی درخواست های شما نیاز به دستور قضایی دارند چنانچه پرونده منتهی به صدور اجراییه گردیده و طرف محکوم علیه میباشد میتوانید از طریق اجرای احکام حسابهای بانکی وی را توقیف کنی

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید