پرونده شکایت یک بیمار از پرسنل به چه نتیجه ای میرسد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

پرونده بیمارستانی که سه بار به پزشکی قانونی تهران ارجاع شده و هربارمرااشتباهی خواستن برای شرکت در جلسه.
جلسه چهارم رو میگن به شورای عالی مربوط به پزشکی قانونی ارجاع شده شرکت نکنم اگر مرا مقصر اعلام کنن چیکار باید بکنم؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر نام شما در شکایت نباشد و در تحقیقات هم دلیلی برای انتساب قصور یا تقصیر به شما وجود نداشته باشد، مقصر شناخته نمی‌شوید. با این حال توصیه شده در جلسه شورای عالی شرکت کنید و از خود دفاع نمایید.

اینکه عدم حضور برایتان مشکل‌ساز شود یا خیر، به این بستگی دارد که در پرونده و تحقیقات نامی از شما برده شده باشد یا نه.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم حضور و دفاع در جلسه شورای عالی

اگر در متن شکایت نامی از شما برده نشده باشد، معمولا امکان مقصر اعلام کردن شما وجود ندارد. همچنین باید در تحقیقات دلیلی برای انتساب قصور یا تقصیر به شما پیدا نشود تا خیالتان از بابت عدم مسئولیت آسوده باشد. با این حال، به دلیل اینکه به جلسه شورای عالی دعوت شده‌اید، بهتر است در آن شرکت کنید. حضور در جلسه به شما این فرصت را می‌دهد که ادله خود را ارائه داده و از خود دفاع کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام اگر در متن شکایت نامی از شما برده نشده و در تحقیقات هم هیچ دلیلی نباشد که امکان انتساب قصور یا تقصیر به شما وجود داشته باشد ، نمی توانند شما را مقصر اعلام کنند . به هر حال اگر به جلسه دعوت شده باشید بهتر است شرکت کنید و از خود دفاع کنید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید