من متهم به تبانی یا فریب و کلاهبرداری میشم؟
سلام
من بابت بستانکاری مالی رو از طریق اجرائیه ثبتی و نه دادگاه از شخص ثالث دریافت کردم اما الان متوجه شدم شخص واریز کننده به شخص ثالث، فرد بدهکار به بنده نبوده و شخص ثالث بخاطر تشابه اسمی اشتباه به من گفته.(در واقع بدهکار بنده برای فرار از پرداخت به اینجانب مال رو به یک نفر دیگه انتقال داده و اون هم به نفر بعدی و اون هم نفرات بعدی تا رسیده به شخص ثالثی که من مال رو با ابلاغ از طریق ثنا ازشون دریافت کردم.)
من برای دریافت حقم اقدام کردم و الان یکی از همان افراد از شخص ثالثی که مال رو دریافت کردم شکایت کیفری کرده اند.
مگر به بدهکار بنده ابلاغ نمی کنند که مال شما نزد شخص ثالث در حال توقیف شدن است اگر مال مورد نظر متعلق به شما نیست به واحد اجرائیه اطلاع دهید؟
الان من متهم به تبانی یا فریب و کلاهبرداری میشم؟ آیا اقدام من غیر قانونی است؟ من روحمم خبر نداشته که این چندین مرحله جابجایی مال درست بوده یا نه. من فقط اطلاع که پیدا کردم به استناد حرف شخص ثالث اقدام کردم و مال رو دریافت کردم. البته من مشکلی ندارم که قانون به من ابلاغ کنه که مال مورد نظر رو برگردانم.