معنی تجدید وقت نظارت به لحاظ عدم حضور متهم

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۵۷ #03659430

با سلام و عرض ادب
از فردی بابت شروع به کلاهبرداری از طریق ارائه سند مجعول شکایت کردم و طبق سامانه عدل ایران، برای وی هفته قبل ابلاغیه صادر شده و نوشته "ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد"
اما امروز نوشته "وقت نظارت به لحاظ عدم حضور متهم/ محکوم علیه تجدید" شد.

سوال بنده ار خدمت متخصصین عزیز:
۱- وقتی نوشته "ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد" یعنی ابلاغیه رو طرف پرونده رویت کرده و ابلاغ رسمی محسوب میشه؟
۲- وقتی نوشته "وقت نظارت به لحاظ عدم حضور متهم/ محکوم علیه تجدید" یعنی دادیار طرف رو به عنوان "متهم" تشخیص داده و اتهام متوجه طرف شده یا ممکنه باز هم به عنوان "مطلع" احضار بشه و ازش رفع اتهام بشه؟(تا این مرحله)

پیشاپیش از لطف شما عزیزان صمیمانه سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله .وقت رسیدگی به صورت واقعی به متهم ابلاغ شده است .
وقت نظارت برای بررسی پرونده در زمان مشخص شده در هر پرونده تعیین می شود و به معنای متهم شده آن فرد نمی باشد .

سلام .در پرونده کیفری ۲ بار احضار میشود درصورت عدم حضور برای بارسوم جلب میگردد .

با درود ، اولا ابلاغات از طریق سامانه ثنا به طرف ابلاغ میشه ، طبق روند پرونده ، ابلاغیه قانونا بهش ابلاغ شده و به شعبه برگشت شده و ضمنا چون متهم در وقت مقرر در شعبه حاضر نشده ، قاضی دستور وقت نظارت به پرونده تعیین کرده و وقت نظارت صرفا تعیین وقت برای پرونده‌های داخل شعبه است، تا اون وقت تعیینی ،منتظر رسیدگی به پرونده مذکور باشند و ربطی به طرفین پرونده ندارد.

با سلام وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه است و ربطی به ابلاغ و اصحاب دعوا ندارد.

عدم حضور متهم به معنی ابلاغ شدن نمی باشد و وقت نظارت مربوط به کارهای اداری شعبه است.

بادرودوسلام وقت نظارت مربوط به اعمال اداری شعبه می باشد.

با درود ، در جواب سوال اول تون، عرض شود که: یعنی ابلاغیه حضور به متهم توسط سامانه ابلاغ شده و به شعبه برگشت شده و متهم در وقت تعیینی در شعبه حاضر نشده است. و ضمنا چون متهم پس از ابلاغ احضاریه ،در وقت مقرر در شعبه حاضر نشده است ، دادیار وقت نظارت پرونده را جهت ارسال ابلاغیه جدید و یا انتظار حضور متهم در شعبه ، دوباره تجدید کرده است.