مطالبه ضرر و زیان ناشی از شکایت رد شده و اعاده حیثیت
درود، مدرس دانشگاه هستم. به دلیل پرداخت نکردن حقوق از سمت دانشکده مجبور به کار در تاکسی آنلاین شدم! فردی وسایل داخل ماشین انداخته بود که بردم به شرکت تپسی تحویل دادم!
کیف ورزشی با وسایل ورزشی بیارزش. مسافر فرصت رو مناسب دید برای اخاذی و گرفتن مالی که وجود نداشت. صورتجلسه ۱۱۰ دارم که با نامه کتبی کلانتری، تپسی رسید تحویل به من نداد!
کلانتری تشکیل پرونده داد، مسافر ادعا میکرد که سکه و دلار داشتم در کیف ورزشی که از باشگاه آمدم بیرون! قاضی باور نکرد، سند و مدرک نداشت و شکایت رد شد و منع تعقیب صادر شد. الان اعاده حیثیت میخوام، چون خیانت در امانت و دزدی به من تهمت زده، ایشان به من و کل خانوادم استرس وارد کرد. سیستماتیک با نفوذ در کلانتری ادعا وارد شد، اما ادعای مکتوب و متفاوت در دادگاه ثبت کرد. شکایت نوشته وسایل تحویل دادم به راننده که به مقصد نرسانده ولی در کلانتری گفت تو فرار کردی قبل از اینکه من وسایل رو بردارم! حساب من در تپسی یکساله بلاک است، ۱۸۰ میلیون تومان تا الان ضرر دیدم! تپسی با منع تعقیب حساب من رو باز نکرد! حالا ضرر زیان من رو باید تپسی بده یا شاکی؟