مجازات سقط جنین برای مادر، مباشر و پزشک چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳ #86352891

پدرخانمم با فریب و همکاری دکتر اقدام به سقط جنین۵ماهه و ۳هفتگی بنده کردند چون صیغه موقت ۲ ساله‌ایم و راضی به عقد ازدواج نبوده و نیست. بنده از خانمم، پدرش و دکترها شکایت کردم، می‌خوام بدونم حکم مباشر دکتر و پدر خانمم که هماهنگ کرده و خانمم که جلوش رو نگرفته هرکدوم چیه؟ جنین زنده به دنیا آمد و بعد مرد، به علت زایمان زودرس و قرصی که در رحم مادر گذاشته بودند.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مطابق با مواد ۶۲۴ و ۷۱۸ قانون مجازات اسلامی، پزشک مباشر جرم، پدر زوجه معاون و زوجه مسئول پرداخت دیه می باشد.

سلام تشخیص با دادگاه خواهد بود ولی حسب توضیحات دکتر مباشر، پدر معاون و همسرتان با جمعی از جهات می‌تواند پرداخت کننده دیه در مقام معاونت باشد(با توجه به عبارت فریب که در صدر سوال آمده) مستند به مواد ۶۲۳ ۶۲۴ و ۷۱۸ ق.م.ا

بادرود
در صورت باردار بودن زوج مکلف به ثبت است ونیازی به اذن ولی نیست