ضمانتی که برای اجرای حکم غیابی باید داد مثلا اگر جواز کسب باشه باید اصل جواز باشد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

سلام
خود شخصی که جواز به نامش هست هم باید در شورا حضور داشته باشه؟
این ضمانت تا کی در پرونده باید باشه ؟ منظورم اینه تا کی خوانده حق داره بیاد بگه به رای اعتراض داره شورا بتونه از اون ضمانت استفاده کنه؟
اصلا شورا چطور از اون ضمانت که مثلا جواز کسب باشه می تونه استفاده کنه که خسارت بگیره ؟
متاسفانه کسایی که تو شورا کار می کنن جواب نمی دن لطفا کارشناسای محترم شما جواب بدید
خواهشا همه سوالات جواب بدید ممنون

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای تودیع ضمانت اجرای حکم غیابی، حضور خود شخص دارنده به همراه اصل جواز کسب در شورا الزامی است. این ضمانت تا زمان واخواهی و حضور محکوم‌علیه یا اتمام اجرای کامل حکم در پرونده باقی می‌ماند.

این یک ضابطه کلی است و وضعیت آزادسازی مدرک یا نحوه مطالبه خسارت می‌تواند بر اساس نوع و روند اجرای حکم پرونده شما متفاوت باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم حضور دارنده و اصل جواز برای اجرای حکم

برای اجرای حکم غیابی، خودِ شخصِ صاحب جواز کسب باید همراه با اصل مدرک در شورا حاضر شود. این ضمانت تا زمان واخواهی، حضور خوانده در پرونده یا اجرای کامل حکم باقی خواهد ماند. وکلا درباره جزئیات نحوه وصول خسارت احتمالی از محل جواز کسب اظهار نظری نکرده‌اند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
الهه رضاسلطانی

الهه رضاسلطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۵ نظر)

با سلام بله خور شخص همراه با اصل جواز باید حضور پیدا کند و تا زمان واخواهی و حضور خوانده و یا اجرای کامل حکم ضمانت باقی می ماند.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید