🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت مشتکی‌عنه با عنوان اتهامی مشابه از شاکی

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۷

سلام، من از شخصی به جرم اتهام انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی شکایت کردم، به علت عدم فقدان ادله کافی رد شد. ایشون به استناد همین شکایت من رفته با همین عنوان اتهام انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی شکایت کرده و به همین شکایت بنده استناد کرده، درحالی که بنده کلی مدرک دارم اما ایشون هیچی، مگه میشه همچین شکایتی؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی با این تفاسیر شکایت ایشان منتج به نتیجه نخواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بنا به توضیحات، شکایت ایشان نتیجه ای در بر نخواهد داشت.

سلام

شکایت شما مصداق ارتکاب جرم مورد ادعای ایشان نیست و به نظر نتیجه برای ایشان نخواهد داشت

با سلام ثبت شکایت برای عموم آزاد ولی اثبات آن شرط است

باسلام
شکایت هر شخصی منجر با محکومیت نمی شود.بستگی به دلایل و مدارک ابرازی و همچنین نظر قاضی دارد.

باسلام؛
هر شخص با هر سند و مدرک می تواند شکایت کیفری مطرح نماید اما اینکه موضوع شکایت به اثبات برسد، به نظر قاضی رسیدگی کننده بستگی دارد.

سلام
بله...شکایت شما رد شده است اما ممکن است در متن شکوائیه و اظهارات تان مطالبی را مرقوم کرده باشید که افترا محسوب شود .شکوائیه ایشان نیز بررسی می گردد و در نهایت منع تعقیب یا محرمیت برای شما صادر خواهد شد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط