شرایط قسطی کردن مهریه

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام خسته نباشید من به خانومم وکالت طلاق با مهریه دادم بعد از دوسال اقدام به طلاق کرد و الان هفت ماه میگزره از طلاق میخواستم بدونم میتونه درخواست مهریه کنه یا نه ؟اگه درخواست کنه من که هیچی از خودم ندارم زیر صفر هستم به چه نحوه ای میتونم قسطی کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر مهریه در وکالت‌نامه یا سند طلاق بخشیده نشده باشد، همسر سابق می‌تواند آن را مطالبه کند و شما برای قسطی کردنش باید دادخواست اعسار بدهید.

این شرایط به این بستگی دارد که در متن وکالت یا طلاق‌نامه درباره مهریه دقیقا چه توافقی شده است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان مطالبه و قسطی کردن مهریه پس از طلاق

اگر در وکالت‌نامه یا طلاق‌نامه قید نشده باشد که مهریه بخشیده یا تسویه شده است، همسرتان همچنان می‌تواند مهریه خود را مطالبه کند. در صورتی که ایشان مهریه را به اجرا بگذارد، شما می‌توانید دادخواست اعسار از پرداخت مهریه ارائه دهید. پس از بررسی و احراز ناتوانی مالی شما توسط دادگاه، مهریه برایتان قسط‌بندی می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی حمیدی

مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۷ نظر)

اگر در وکالت‌نامه یا طلاق‌نامه مهریه صراحتا بذل یا تسویه نشده باشد، زوجه همچنان حق مطالبه مهریه را دارد.
در صورت نداشتن مال، می‌توانید دادخواست اعسار بدهید و دادگاه با احراز ناتوانی مالی، مهریه را تقسیط می‌کند.

سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

با توجه به وکالت شما به همسرتان او میتواند درخواست مطالبه مهریه کند و در صورت عدم توانایی پرداخت شما میتوانید دادخواست اعسار دهید تا پرداخت مهریه برایتان اقساط شود.

موفق باشید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید