شرایط فسخ نکاه به جهت تدلیس چیست؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام
بنده یک سال است که عقد نموده ام و در شناسنامه ام جلوی نام نامزدم دوشیزه آمده است . مهریه او 120 سکه است و حالا مهریه را به اجرا گذاشته است .البته نامزدم قبلا عقد کرده و طلاق گرفته است و این موضوع رو قبل از اینکه عقد کنم خانواده نامزدم به من گفته اند . در سند ازدواج آمده است که زوجه سابقه ازدواج ندارد میخواستم بدانم اگر من انکار کنم که نمی دونستم که نامزدم قبلا عقد کرده و بعد از ازدواج فهمیدم می توانم دادخواست فسخ نکاح به دلیل تدلیس کنم ؟
اگر بگویم که قبل از عقدم این موضوع را میدانستم باز می توانم دادخواست فسخ نکاح { اما نه به دلیل تدلیس } کنم آیا در این حالت مهریه به نامزدم تعلق میگیرد ؟

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

خیر شکایت در دادگاه جهت فسخ نکاح رد خواهد شد و نمیتوانید تحت عنوان تدلیس دادخواست فسخ نکاح بدهید و مهریه هم به ایشان تعلق خواهد گرفت.

موید باشید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید