درخواست مهریه و اشتغال زن

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام و احترام
من یک سال زندگی مشترک رو شروع کردم و سه سال عقد کردین من دبیرم و دانشجوی دکتری.همسرم بیکاره.پرداخت هزینه زندگی کلا به عهده بنده بوده.از اجاره خونه تا پول اب و برق ...پرینت حسابم اینو اثبات میکنه. قبل عقد خونوادش گفتن کمکش میکنن اما بعدا کمکی نکردن.سر یه دعوای کوچیک همسرم من و از خونه بیرون کرد و پدرم هم که عصبانی شد همسرم و از خونه ای که من اجاره کرده بودم بیرون کرد.الان همسرم لج کرده دو ماه هیچ خبری از من نمیگیره.و میگه اگه درخواست مهریه و نفقه بدم من و مجبور میکنه که کارم رو ترک کنم وبرم شهر ش و در دو اتاق زیر خونه باباش زندگی کنم.باتوجه به اینکه من از قبل از عقد همین شغل و داشتم و همسرم اطلاع داشت و در ضمن من به اموزش و پرورش تعهد خدمتی دارم و اداره بادر خواست انتقالی من در سال گذشته موافقت نکرده ایا همسرم میتونه مانع کار من بشه.من توانایی خرید تعهدمو ندارم ایا اینکه همسرم بیکار و قرار بره سربازی و هیچ درامدی نداره میتونه مهریه منو نده و یا منو مجبور که کارم رو ول کنم.مهریه من چهارصد سمه عندالمطالبه است.من تمایلی به طلاق ندارم اما همسرم کاری برای درست شدن رابطه نمیکنه.و من و تهدید میکنه کاری کنم ابرومو تو محل کارم میبره و ایمیلی با همین مضمون فرستاده که من هنوز اونو پاک نکردم.و حتی منو تهدید میکنه که با خواستگار سابقم رابطه داشتم در حالیکه حتی یک پیام هم بین ما رد و بدل نشده و من همسرمو دوست دارم و هدفش فقط تهدید منه.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

همسر نمی‌تواند مانع اشتغال شما شود چون کارتان خلاف شان نیست و پیش از عقد هم شاغل بوده‌اید. بیکاری شوهر نیز مانع دریافت مهریه نیست و بابت تهدیدها می‌توانید شکایت کنید.

این شرایط کلی است و بررسی مدارکی مانند پیام‌ها و تعهد خدمتی شما، مسیر قانونی را دقیق‌تر مشخص می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم امکان منع اشتغال زن و مطالبه مهریه

شوهرتان نمی‌تواند مانع کار شما در آموزش و پرورش شود، زیرا شغل شما خلاف شان و مصلحت خانواده نیست و از قبل از عقد نیز با اطلاع ایشان شاغل بوده‌اید. بیکاری همسر مانع اقدام برای مطالبه مهریه عندالمطالبه نیست و تا سقف صد و ده سکه امکان صدور حکم جلب وجود دارد. همچنین در خصوص تهدیدها و مزاحمت‌هایی که ایجاد کرده است، می‌توانید با استناد به پیام‌ها و ایمیل‌های ارسالی به دادسرا مراجعه کرده و شکایت کیفری ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی حمیدی

مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۷ نظر)

شوهر فقط زمانی می‌تواند مانع کار زن شود که شغل او خلاف مصلحت خانواده یا شان زن باشد؛ با توجه به اشتغال قبل از عقد، اطلاع همسر و تعهد خدمتی، منع قانونی برای ادامه کار شما وجود ندارد.
بیکاری یا نداشتن درآمد، مانع مطالبه مهریه عندالمطالبه و نفقه نیست و تهدید و ترک انفاق نیز می‌تواند مستند قانونی علیه او باشد.

سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

خیر ایشان نمیتوانند مانع کار و اشتغال شما بشوند زیرا اولا کار شما بر خلاف شئون خانوادگی و اجتماعی نیست و در جهت خدمن به جامعه است ثانیا به دلیل اینکه اشتغال شما از قبل از ازدواج ادامه داشته لذا شوهرتان نمیتواند مانع از حق اشتغال شما شود.شما میتوانید دادخواست مطالبه ی مهریه دهید و تا 110 سکه عند المطالبه طبق قانون و حکم جلب دارد و او را بازداشت میکنند.همچنین در صورت تهدید و مزاحمت از طرف ایشان میتوانید به دادسرا مراجعه و شکایت کیفری کنید.

موفق باشید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید