جهت اثبات وجود قرارداد تنها با یک شاهد، چه باید بکنم؟
سلام وقت بخیر
دو هفته پیش در منزل شخصی بنده با پنج نفر از شرکا (طرفین قرارداد) برای ادامه همکاری، صورتجلسه ای تنظیم کردیم،این صورتجلسه به نوعی متمم قرارداد های قبلی بود،در آخر قرارداد به عنوان تضمین به یکدیگر یک بند اضافه کردیم که در صورت عدم انجام کار مبلغ یک میلیارد تومان خسارت به طرف مقابل بدون قید و شرط پرداخت گردد و این قرارداد در دو نسخه که نسخه کپی آن حکم نسخه اصلی را دارد.
(با امضا و اثر انگشت.)
هر پنج نفر که در طرف مقابل بنده بودم،پای قرارداد امضا و اثر انگشت زدن و چون ساعت نزدیک به ۳ صبح بود، بنده توانستم فقط یک عکس از روی قرارداد برای خودم بگیرم تا صبح بشود و یک نسخه کپی با امضاء و اثر انگشت به بنده بدهند.
متاسفانه این دوستان به تعهدات قرارداد عمل نکردند،هر پنج نفر که به نوعی طرف اول قرارداد محسوب میشدند با هماهنگی یکدیگر کلا منکر همچین صورتجلسه ای شدند و گفتند ما هیچکدام از مفاد این صورتجلسه رو قبول نداریم و کلا وجود همچین صورتجلسه ای رو انکار کردند، اون شب فقط یکی از اقوام دور، میهمانم بود که در حد سلام علیک کردن با اون اشخاص (فایل صوتی موجود میباشد)حضور پیدا کرد و بعد رفت داخل اتاق و به استراحت مشغول شد،بعد از خداحافظی با آن ۵ نفر،قضیه رو به فامیلم گفتم و عکس صورتجلسه رو نشانش دادم،با چند نفر مشورت کردم گفتند برای اثبات وجود این قرارداد باید دو نفر شاهد بیاوری،من اون شب فقط این اقوامم حضور داشت، از طرفی نمیخواهم شاهد دروغی هم ببرم چون خود خدا میداند که دروغی نگفتم.(در حال حاضر یک شاهد واقعی و یک فایل صوتی دارم که داخل اون به وجود صورتجلسه اشاره شده است.)
برای همه افراد اظهار نامه فرستادم و درخواست کردم یک نسخه از قرارداد را به بنده تحویل دهند که هیچکدام تا الان پاسخی ندادند.
لطفا کامل راهنماییم بفرمایید جهت اثبات وجود قرارداد بنده چه کنم؟
تا بتونم از این مخمصه خارج شوم.
ببخشید اگر طولانی شد.
ممنون و مچکر