بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

تراضی شفاهی در تمدید اجاره و امکان صدور دستور تخلیه طبق قانون ۷۶ چه حکمی دارد؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

یک قرارداد اجاره‌نامه عادی که به امضای سه نفر شاهد رسیده و مشمول قانون روابط موجر و مستأجر سال ۱۳۷۶ است، تاریخ پایان آن سال ۱۳۹۱ بوده است. پس از انقضا، موجر و مستأجر به‌صورت شفاهی بر تمدید توافق کرده‌اند؛ مستأجر همان مبلغ اجاره سابق را تا کنون پرداخت کرده و موجر نیز سکوت اختیار نموده است.

سه سؤال مطرح است:
۱. آیا اکنون می‌توان طبق قانون ۱۳۷۶ دستور تخلیه گرفت یا تراضی شفاهی موجب خروج از شمول این قانون شده است؟
۲. اگر مستأجر هیچ مدرک مکتوبی دال بر تمدید نداشته باشد، آیا می‌تواند موجر را به اتیان سوگند وادار کند؟
۳. آیا این موارد می‌تواند مانع صدور دستور تخلیه شود یا دستور صادر می‌شود و رسیدگی به اجرت‌المثل و سایر موضوعات در مرحله بعد انجام می‌گیرد؟

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۱۰ سال پیش
اکرم فرخ
اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

با توجه به قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 به دلیل عدم تنظیم و تمدید قرارداد اجاره موجر میتواند دستور تخلیه بگیرد و مستاجر نمیتواند ممانعتی در این خصوص کند.

۲۸۱ وکیل متخصص دستور تخلیه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال