بیمه مسئول فنی شرکت در حال اخذ مجوز چگونه میباشد؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام و احترام
من مسیول فنی شرکت تازه تاسیس میباشم که هنوز به طور رسمی کار را شروع نکرده ولی بر اساس قوانین سازمان غذا و دارو این شرکت نیاز حضور فیزیکی یک مسئول فنی، در تمام مدت اخذ مجوز تاسیس، بهره برداری و ساخت داشته که با اینجانب قرار داد امضا کرده است تاریخ شروع قرار داد 95/1/29 بوده که چهار ماه از عنوان شغلی و مدرک من سو استفاده کرده و به بهانه هایی حضور من را در شرکت نخواسته تا از هزینه ها حقوقی اینجانب فرار کند.
.آیا من روی این مدت میتوانم ادعایی برای بیمه خود داشته باشم.
پس از چهار ماه از شروع قرار داد با پیگیری من، از من دعوت به کار شده و متاسفانه باز هم به دلیل اشتباه کارفرما در برنامه ریزی کار شروع نشده،ولی در مدت یک ماه من حضور فیزیکی در کارخانه داشته ام.
کارفرمای من در آخر برج در راستای طلب بیمه من ادعا میکند شما به طور آزمایشی به استخدام شرکت در آمده ای و اگر کردار و رفتار شما مورد پسند بود بیمه برای شما رد میکنم و فعلاً بیمه ای در کار نیست.
2.آیا این یک ماه که من حضور فیزیکی داشته و به کنترل دریافت بار ورودی مشغول بوده ام ولی در عمل کار تولید صورت نگرفته میتوانم حق و حقوقی در رابطه با بیمه برای خود قائل باشم؟
شایان ذکر است که شغل مسیول فنی، ابزاری است برای نفوذ سازمان غذا و دارو و جلوگیری از تقلب ها در صنعت غذا،وکارفرمای من به طور مستقیم پرداخت حقوق من را منوط به عدم ارسال. گزارش فنی و بهداشتی به سازمان غذا و دارو قرار داده
ببخشید طولانی شد.
با تشکر از بزرگواری شما

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

بله در صورتیکه قرارداد کار میان شما و ایشان منعقد شده باشد میتوانید برای مطالبه بیمه و حقوق خود اقدام کنید و ایشان ملزم به پرداخت خواهند بود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید