برای این ۲ سال می توانم دادخواست اجرت المثل بدهم؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
سلام من بعنوان عضو هیات مدیره امتیاز اور برای اخذ رتبه یک شرکت پیمانکاری بودم و وکالتنامه تا پایان اعتبار رتبه شرکت به رییس هیات مدیره شرکت دادم و قرارشد بعد از زمان وکالتنامه و پایان رتبه مرا از شرکت و افراد امتیاز اور خارج کند و همچنان ۳ ماه مانده به پایان وکالتنامه و رتبه اظهارنامه به همین مضمون برای ایشان فرستادم . ولی ایشان یک ماه بعد با ثبت تغییرات اعضا هیات مدیره و منرا به مدت ۲ سال تمدید کرد و با این تغییرات رتبه شرکت را ۲ سال دیگر تمدید نمود و بعد از آن باتغییرات جدید من را از شرکت خارج نمود . الان ۲ سال است که اسم من در افراد امتیاز اور شرکت است ولی در هیات مدیره نیستم.و درخواستهای من برای خروج اثری نداشته است .
جمعبندی پاسخ وکلا
امکان مطالبه حق و حقوق و حقالزحمه ناشی از امتیازآوری و عضویت وجود دارد. اکثر وکلا معتقدند عنوان مطالبه نباید اجرتالمثل باشد، بلکه باید در قالب مطالبه حقوق و مزایا از طریق اداره کار پیگیری شود.
این یک روند عمومی است، اما امکان مطالبه از اداره کار یا دادگاه به رابطه استخدامی و وضعیت بیمه شما در این دو سال بستگی دارد.