با این شرایط اگه پول را پس ندادند یا خسارت ساختگی دیگری را به گردن ما بیندازند از چه طریقی باید اقدام کنیم؟
از تاریخ ۹۹/۷/۱ بعلت ساختن خانه یک سال مستاجر بودیم با رهن ۸۰ میلیون و اجاره ۲۰۰ هزار تومان. پس از پایان یک سال و تمدید برای ۴ ماه دیگر صاحبخانه اصرار به افزایش اجاره تا ۸۰۰ هزار تومان را کرد که آن زمان به دلیل مشکلات جابجایی قبول کردیم و ۴ ماه دیگر تمدید شد.
بعد از پایان مدت این ۴ ماه در روز آخر صاحب خانه اصرار به تخلیه خانه داشت و به ما ۱۵ روز مهلت داد تا خانه را تحویل دهیم. ضمن اینکه در طول این چند روز به انواع مختلف ایجاد مزاحمت و تهدید میکرد. برای حفظ آبرو و عدم درگیری مجبور شدیم زودتر در عرض یک هفته جای دیگری را کرایه کنیم. صاحب خانه هم ۴۰ میلیون از پول رهن را در بنگاه واریز نمود.
در طول اثاثکشی ضمن اینکه نیمی از وسایل باقی مانده بود و خانه هنوز آماده تحویل نبود صاحب خانه که بیشتر با پدرم تماس داشت اصرار به بازدید و تسویه حساب نمود. پدرم آنها را به خانه راه داد. صاحب خانه [داس به دست] جهت بازدید وارد خانه شد و همه ایرادات اولیه خانه مثل لکه سینک، بادکردن قسمتهایی از کابینت به دلیل رطوبت و لولهکشی نامناسب، خرابی لولا و آیفون و یک سری اشکالات بیمورد را به عنوان خسارت عنوان کرد که همه اینها را از اول به صاحبخانه اطلاع داده بودیم. سپس همراه پدرم به بنگاه رفتند. صاحبخانه میخواست ۳۰ میلیون دیگر واریز کند و ۱۰ میلیون از پول رهن را بعنوان رفع خرابی نزد خود نگه دارد که پس از شنیدن عدم موافقت بنگاه با این روش، آنجا صاحبخانه جر و بحث راه انداخت و بنگاه صاحبخانه را از دفتر بیرون کرد. بعد از آن صاحبخانه خودسر ۳۰ میلیون دیگر از پول رهن را واریز کرد و به زور پدرم را مجبور کرد که صبح فردا بقیه اثاثیه رو تخلیه و کلید را تحویل دهد.
صبح که در حال بردن آخرین وسایل بودیم صاحبخانه وسط خیابان جلوی کامیون اثاثیه را گرفت و آن را متوقف کرد. همراه با چند نفر دیگر به زور به پدرم هجوم آوردند که همان جا امضا بگیرند و کلید را تحویل بدهد که گفتیم باید این کار داخل بنگاه و بصورت قانونی صورت بگیرد که گفت من بنگاه را قبول ندارم همینجا باید کلید را تحویل بدهی و ۱۰ میلیون بابت رفع خسارت پیش آنها بماند. با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتم. در این حین ضمن فحاشی پدر و مادرم را تهدید میکردند. آنجا سعی کردم از آنها فیلم بگیرم یکدفعه به سمت من حمله ور شدند و به زور قصد گرفتن گوشی را داشتند. یکی از آنها مادر مسنم را هل داد و به زمین انداخت. پلیس رسید ولی به موضوع شکایت ما رسیدگی نکرد فقط گفتند یک جوری مصالحه کنید و از پدرم امضا گرفتند که ۱۰ میلیون باقیمانده رهن بابت رفع خسارت از صاحب خانه طلب دارد و کلید را تحویل داده است. من مخالفت کردم ولی پدرم برای خاتمه دادن به دعوا امضا کرد و کلید را تحویل داد.
با این شرایط اگه پول را پس ندادند یا خسارت ساختگی دیگری را به گردن ما بیندازند از چه طریقی باید اقدام کنیم. چون تمام ایراداتی هم که به خانه مطرح کردند یا از اول بوده و به اطلاعشان رسیده بود یا مثل ادعای خرابی کولر بی مورد بوده چون هیچ مشکلی نداشت ولی الان نمیدونم با این کارها چه قصدی دارند. ضمن اینکه این خانواده با بیشتر اهالی محل سابقه مشکل و درگیری داشتند. ممنون از حوصلهتون.
با تشکر