بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

بابت عدم اطلاع از دادخواست و دادنامه چه باید کرد؟

پرسیده شده ۳ سال پیش ۱۱ پاسخ ثبت شده

سلام، الان چند روزیه که متوجه شدم در سال ۹۸ از من شکایتی شده بود بعنوان الزام به افراز باغ موروثی واقع در استان اردبیل، اما من در اونموقع ثنا نداشتم، (چند ماهیه که ثنام فعال شده) در اطلاعاتی که بعنوان آدرس نوشته بودن هم آدرس اشتباه داده بودن (سهوی یا از روی قصد)، شماره تماسی هم ازم درج نکردن اما نام و نام خانوادگی و نام پدر درست بوده، بعد از اینکه چند ماه گذشته هم رای به ثبت رفته و دستور عدم افراز و آخرشم فروش!!! این باغ سابقه ثبتی داشته منتها برای پدر پدربزرگم، الان من چکار میتونم کنم؟! وقتی روحم هم خبر نداشته چه خبره، قطعا مالک موروثی بودم ولی الان هیچی شده، واقعا نمیدونم چکار کنم.
میگن آگهی دادن، آخه من نوعی رو چه به روزنامه که تازه بخوام در فلان روز و فلان روزنامه یه آگهی که روحم ازش بیخبره رو ببینم! آخه این چه وضعیتیه، یعنی راهی برای امثال من نذاشتن؟ خب اینجوری که خیلی راحت اموال بقیه رو از بین میبرن...

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

عدم اطلاع شما تاثیری در صحت مزایده و فروش ملک مشاع ندارد، هرچند به دلیل غیابی بودن امکان واخواهی صوری وجود دارد اما دفاع خاصی حاصل نمی‌شود و تنها راه عملی، دریافت سهم خود از مبلغ واریز شده به صندوق دادگستری است.

این وضعیت کلی مزایده ملک غیرقابل افراز است، اما اینکه پرونده دقیقاً علیه شما تشکیل شده باشد یا نه می‌تواند نتیجه را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

دریافت سهم از فروش یا پیگیری ابطال مزایده

با توجه به عدم اطلاع و ابلاغ قانونی از طریق روزنامه، رای صادره غیابی محسوب شده و ظرف بیست روز از تاریخ اطلاع حق واخواهی دارید، هرچند به دلیل تایید عدم امکان افراز، واخواهی معمولا تاثیری در جلوگیری از فروش ندارد. در صورتی که ملک در مزایده فروخته شده باشد، سهم‌الارث شما به صندوق دادگستری واریز شده و با مدارک انحصار وراثت قابل وصول است. تنها در حالتی که دعوا اساسا به طرفیت شما طرح نشده باشد، امکان پیگیری ابطال مزایده وجود خواهد داشت.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۳ سال پیش
سعید نعمتی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۳ مشاوره موفق

با سلام
روند دستور فروش مراجعه به اداره ثبت و تکمیل فرم افراز هست که در صورتیکه ملک قابلیت افراز داشته باشه به طرفین ابلاغ میشه و در صورت عدم افراز عملا اعتراض مفهومی نداره و با گواهی عدم افراز دستور فروش صادر میشه که با توجه به اینکه می فرمایید اطلاع نداشتید میتونید واخواهی کنید که باز هم به نتیجه ای نمی رسه و اگر ملک هم به فروش رسیده باشه سهم شما محفوظ خواهد بود و اگر هم به طرفیت شما مطرح نشده باشه مزایده قابل ابطال خواهد بود.

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۳ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۱۶ مشاوره موفق

با عنایت به غیابی بودن رای صادره میتوانید تقاضای واخواهی نمائید . هرچند که در فروش مال مشاع دفاع خاصی نمیتوان انجام داد و به صرف تائید عدم امکان افراز دستور فروش صادر میگردد .

محبوبه سلبی
محبوبه سلبی تأیید‌شده
۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳۷۸ مشاوره موفق

سلام این موارد تاثیری در صحت و یا ابطال مزایده ندارد می توانید سهم الارث خود از فروش را دریافت نمایید

سهیل فیضی عظیمی
سهیل فیضی عظیمی
۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲۸۹ مشاوره موفق

با سلام
در صورتیکه ملک از طریق مزایده به فروش رسیده باشد سهم شما از فروش در صندوق دادگستری موجود است و امکان دریافت مبلغ سهام خود را خواهید داشت.

نمایش ۷ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
مسعود امینیان
مسعود امینیان
۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲۷ مشاوره موفق

سلام
عدم اطلاع شما در صحت مزایده و فروش تاثیری ندارد. فقط میتوانید با ارائه اسناد سهم خود را از وجه حاصل از فروش زمین دریافت کنید.

باقر رحیمی ۳ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۳۲ مشاوره موفق

سلام
چنانچه مزایده گذاشته شده و فروش رفته مبلغ در صندوق دادگستری هست و نسبت به سهم الارث هر کدام ورثه پرداخت میشود

محمد هادی پورسینا ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۰ مشاوره موفق

با سلام قاعدتا سهم شما از فروش باغ مذکور به صندوق دادگستری واریز شده که می‌توانید با طی مراحل قانونی، سهم خود را دریافت نمایید.

حسین مظاهری تهرانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
صرفا می توانید سهم خود از ثمن حاصل از مزایده را وصول نمایید.

سعید قیطانی ۱۰ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
مستحق دریافت ثمن به نسبت سهم خود می باشید

مسلم اله یاری ۳ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

سلام‌.با توجه به مواردی که فرمودید قاعدتا رای صادره علیه شما غیابیست و می توانید ظرف ۲۰ روز از تاریخ اطلاع نسبت به آن راز وخواهی کنید.

مریم عشری ۳ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

با سلام دفاع محکمه پسندی ندارید تنها راه گرفتن سهم الارث از صندوق دادگستری است.

۲۳۹ وکیل متخصص قرارداد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید