این ابلاغ امکان داره به خاطر لایحه ای که ارسال کردم برای تجدید نظر قاضی دستور تبادل لایحه دوباره بده تا تجدید نظر خوانده جواب بده؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
سلام
پرونده ای داشتم تجدید نظر خواهی نمودم پرونده رفت تجدید نظر دوباره برای تجدیدنظر لایحه فرستادم چند روز پیش وقت نظارت شعبه بود برای بررسی پرونده حضوری هم رفتم با قاضی صبحت کردم قاضی گفت پرونده میخونم رای میدم نگران نباش .
الان وقت نظارت تمدید شده اینو زده
در تاریخ * وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید و برای تاریخ *** تعیین گردید
نکته مهم اینجاست بعدش به تجدید نظر خوانده ابلاغ زدن این ابلاغ امکان داره به خاطر لایحه ای که ارسال کردم برای تجدید نظر قاضی دستور تبادل لایحه دوباره بده تا تجدید نظر خوانده جواب بده؟
جمعبندی پاسخ وکلا
علت دقیق ابلاغ مشخص نیست و ممکن است برای اخذ توضیح، دفاع یا تبادل لایحه باشد؛ بنابراین باید موضوع را حضوری از شعبه پیگیری کنید.
علت این تصمیم به محتوای لایحه ارسالی شما و تشخیص قاضی بستگی دارد و ممکن است در پرونده شما متفاوت از یک تبادل لایحه ساده باشد.