امکان ارسال اظهارنامه جهت رد سند شراکت و عدم همکاری

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳ #66312406

یک شخص با شخص دیگر معامله‌ای انجام داده و یک ماشین رو ردوبدل کرده‌اند و قرار بوده که پولش رو به من بدن برای شراکت، اما پولی بهم پرداخت نشده و یک دست خط از من به عنوان سند شراکت گرفتند. می‌خوام بدونم من می‌تونم از دست این شخص خلاص بشم و اظهارنامه بدم بهش؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

موضوع بستگی به مفاد سند شراکت دارد

با سلام
اظهار نظر مستلزم بررسی قرارداد است.

با سلام موضوع نیازمند بررسی است

با سلام
سند مذکور باید بررسی شود .

با سلام متن دست نوشته باید بررسی شود ولی در صورت شراکت می توانید با درخواست تقسیم از آن خارج شوید.

سلام متن مورد نظر نیاز به مطالعه داره تا تعهد طرفین بررسی بشه

با سلام
سند مذکور بایستی بررسی گردد تا بتوان اظهارنظر نمود. از مشاوره وکلای بنیاد استفاده کنید.