اثر زد و خورد زن وشوهر در حد کبودی در دادخواست تمکین

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹۷ #15095028

باسلام
آیا بگو و مگو و زد و خورد و اختلافات زن و شوهری که در هر خانه ای و بین هر زوجی وجود دارد که منجر به کبودی در ۲ ناحیه از بدن زوجه شده و متعاقبا شکایت زوجه را به دنبال داشته مانع صدور حکم الزام به تمکین میشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، اولا درخصوص ایراد ضرب و جرح عمدی درصورت شکایت زوجه علیه شما ، درصورت اثبات جرم ، شما به پرداخت دیه متعلقه محکوم خواهید شد.
و اگر فقط این اختلاف و درگیری یکبار اتفاق افتاده است ، مانع تمکین زوجیت زوجه نخواهد شد

باسلام. صرف یکبار درگیریرموجب رد تمکین نخواهدبود. ولی اور مکرراتفاق بیفتد احتمال رد وجوددارد.

تشخیص آن بسته به مقدار ضرب و جرح به عهده قاضی رسیدگی کننده می باشد.

بعید است در چنین فرضی دعوای تمکین رد شود، زیرا می بایست ارتکاب ضرب و جرح توسط زوج به حدی باشد که موجبات سلب امنیت جانی زوجه را فراهم کند.

سلام احتمال رد تمکین وجود دارد

با درود ، صرف یکبار درگیری فیزیکی فی‌مابین زوجین ، در حد ضرب و شتم جزیی، مانع صدور حکم تمکین زوجیت نمیشود و مصداق اثبات خوف و عدم امنیت و ضرر جانی زوجه نمی شود.

با سلام
با یکبار قاضی عدم تمکین نمیدهد