آیا من هم باید در جلسه رسیدگی شرکت کنم؟
سلام و عرض ادب. وقت به خیر.
در یک دعوای حقوقی خلع ید، که بنده به عنوان مالک و خواهان هستم و الان در مرحله اعاده دادرسی در دادگاه تجدیدنظر هست، آیا اگر یک وکیل محترم دادگستری، وکالت بنده رو در این پرونده عهده دار بشن، در جلسه رسیدگی بنده هم به عنوان خواهان حتما باید حضور پیدا کنم یا صرفا حضور وکیل بنده در جلسه رسیدگی کفایت میکنه؟ چون هم برای بنده هم برای وکیل بنده هم برای طرف اعاده دادرسی ابلاغیه حضور صادر شده برای همین میپرسم.
در واقع در بخش روند پرونده در سامانه ثنا، یک ردیف مخصوص ابلاغیه حضور برای وکیل بنده و طرف اعاده دادرسی، و یک ردیف دیگر فقط به حضور بنده در جلسه رسیدگی اختصاص داده شده.
به طور کلی در صورت داشتن وکیل، نیازی به حضور شخص شما در دادگاه نیست و حضور وکیل کفایت میکند، مگر اینکه در متن ابلاغیه صراحتاً به لزوم یا ضرورت حضور شخص اصیل تأکید شده باشد.
اینکه آیا شخص شما باید حتماً همراه وکیل حاضر شوید یا نه، کاملاً به عبارتهای نوشتهشده در متن ابلاغیه ارسالی از دادگاه بستگی دارد.