بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا طبق توافق با ایشان این کارهای دیگر از قبیل مسدود کردن کد بورسی یا مثلا مسدود کردن مواردی دیگر روال عادی کار هست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

با سلام
همسر بنده ۶ماه قبل از طریق دفتر خونه مهریه اش را اجرا گذاشته و بنده هیچ مالی بجز یک حقوق کارمندی ندارم که طبق توافق با ایشان قرار شد بعد دوماه کسر از حقوقم جلو مهریه را ببندد و از همین ماه جاری قرار است از حقوق بنده یک چهارم کسر شود که بنده چند روز پیش نیز متوجه شدم سهم بورسی ام مسدود شده که البته یک سهام‌ ناچیز بیشتر نداشتم سوال بنده اینست که آیا طبق توافق با ایشان این کارهای دیگر از قبیل مسدود کردن کد بورسی یا مثلا مسدود کردن مواردی دیگر آیا طبق روال عادی کار هست یا وکیل ایشان اضافه بر سازمان این کارها را میکنند و دیگر اینکه اگر پنهانی از طریق دادگاه اقدام کنند آیا به بنده از طریق سامانه ثنا ابلاغ میشود و در آنصورت باید چکار کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

توقیف سهام بورس بابت مهریه کاملاً قانونی و جزو روال معمول اجرای مهریه است، زیرا سهام جزو مستثنیات دین محسوب نمی‌شود. همچنین هرگونه اقدام حقوقی از طریق دادگاه حتماً به شما ابلاغ خواهد شد.

این روال کلی برای همه اموال قابل توقیف جاری است، اما شرایط پرونده شما بستگی به نحوه توافق و مرجع پیگیری همسرتان دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان قانونی توقیف سهام بورس بابت مهریه

توقیف کد بورسی و سهام به عنوان بخشی از دارایی‌های شما اقدامی کاملاً قانونی و در چارچوب روال معمول وصول مهریه است. زوجه می‌تواند علاوه بر کسر حقوق، هر مالی را که جزو مستثنیات دین نباشد برای وصول طلب خود توقیف کند. در صورتی که ایشان از طریق دادگاه اقدامی انجام دهد، مراتب به صورت رسمی از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
مهرداد طولابی
مهرداد طولابی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۴ مشاوره موفق

چون عقدنامه جز اسناد رسمی است زوجه می تواند مطالبات خود را از طریق دفترخانه و دایره اجرای ثبت یا از طریق دادگاه اقدام کند و هر مالی بجز مستثنیات دین قابل توقیف است و به شما ابلاغ خواهد شد

حسین امامی
حسین امامی
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۷۷ مشاوره موفق

بله قانونیست هرمالی ک از مستثنیات دین نباشد قابلیت توقیف داشته و سهام نیز از این قاعده مستثنی نیست اقدامات ایشان از طریق دادگاه ب شما ابلاغ خواهد شد

ابوالفضل جهان بخش ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۷۸۹ مشاوره موفق

باسلام و درود توقیف سهام امکان پذیر می باشد.

رامین رضایی ابهری
رامین رضایی ابهری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۱۶۱ مشاوره موفق

توقیف سهام به عنوان دارایی و اموال قابل امکانپذیر است

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
فهیمه صیاد ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۸ مشاوره موفق

درود
بله سهام قابل توقیف است. ابلاغ می شود.

۱۳۱ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید