آیا زوجه میتواند در صورت بذل مهریه در طلاق توافقی دوباره به آن رجوع نماید؟
با سلام
من همسرم مهریه خود را با سند رسمی بخشید تا طلاق توافقی بگیریم. وقتی اقدام به دادخواست طلاق نمودم ایشان منصرف شد از طلاق و نفقه خود را به همراه چک محضری مربوط به کالا را به اجرا گذاشت. در رابطه با 6.500.000 چون در سند ازدواج طوری نوشته بود که بعنوان بخشی از مهریه می شد شکایتش رد شد و دادگاه تجدید نظر هم تایید نمود حکم را.
دادگاه طلاق هم حکم طلاق بدون پرداخت مهریه را صادر نمود که ایشان به تجدید نظر اعتراض نمود و در یک اتفاق عجیب تجدید نظر سند رسمی را باطل نمود و حکم به طلاق با پرداخت کل مهریه داد. که من فرجام خواهی داده ام.
همسرم برای مهریه اقدامی نکرده است و به دادگاه مراجعه نمودم که تقسیط شود با توجه به اینکه خراسان رضوی بخشنامه نموده است که درخواست مهریه قبول نکنند شعبات دادگستری درخواست تقسیط مرا هم قبول نکردند.
1- آیا می توانند 6.500.000 را با توجه به اینکه سند رسمی را دادگاه دیگر ابطال نموده حکم قطعی شده را ابطال نمایند؟
2- راه چاره جهت طلاق زنم چیست؟