آیا باید دو تا سند تو دفتر اسناد رسمی حاضر کنند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

با سلام
من من میخواهیم حق طلاق را به همسرم بدهم و او هم همه مهریه را ببخشد حالا میخواستم بدونم آیا باید دو تا سند تو دفت اسناد رسمی حاظر کنند و چکار باید کرد که بعدا اگر خواست جداشون به مشکل برنخورم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

درباره تنظیم یک یا دو سند اختلاف نظر وجود دارد؛ برخی وکلا تنظیم در یک سند را بدون اشکال می‌دانند اما نظر غالب این است که برای جلوگیری از تلقی شدن به عنوان طلاق توافقی و تفکیک حقوق، دو سند مجزا شامل وکالت در طلاق و ابراء مهریه تنظیم شود.

اینکه اسناد به صورت جداگانه یا مشترک تنظیم شوند بستگی به شیوه عمل دفترخانه و اراده شما برای پیشگیری از اختلافات بعدی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم تفکیک وکالت طلاق و سند بخشش مهریه

برای اعطای وکالت طلاق و بخشش مهریه، امکان تنظیم موضوع در یک سند مطرح شده است اما پیشنهاد بهتر تنظیم دو سند جداگانه است. معمولاً دفاتر اسناد رسمی دو سند مجزا تحت عنوان ابراء مهریه و وکالت در طلاق صادر می‌کنند و به هر طرف نسخه مربوط را تحویل می‌دهند. تفکیک این دو سند مانع از این می‌شود که توافق شما صرفاً صورتجلسه طلاق توافقی تلقی شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

در این موارد دفاتر اسناد رسمی اقدام به تنظیم دو سند مجزا شامل «سند ابراء مهریه» و «سند وکالتنامه طلاق» کرده و هریک را در اختیار ذینفع قرار میدهید .

علی تهرانی ساعی

علی تهرانی ساعی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۷۱۳ نظر)

سلام
مشکلی نیست در قابل یک سند تنظیم کنید

سعید ستوده پارسا

سعید ستوده پارسا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

بهتر است در دو سند تنظیم شود تا صورتجلسه طلاق توافقی تلقی نشود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید