آیا این شاهدان دروغ بر روند پرونده که استناد به چک های بنده و پول های واریزی از حساب شخصیم هست تاثیری در تغییر رای داره؟
در خصوص دادخواست مطالبه وجه ثمن پرداختی سه دانگ ملک از همسر سابقم به استناد چک ها و فیش های واریزی و اظهارنامه ای که اون زمان بهش دادم رای بدوی رو گرفتم.ایشون با وجود اینکه ثنا داشت و ابلاغ شده بود و وکیل داشت جلسه دادرسی نیومد و وکیلش ۳ روز بعد دادرسی اعلام وکالت کرد رو پرونده. قاضی رای رو با توجه به ابلاغ ثنا و رویت ایشان رای حضوری صادر کرد. بعد صدور رای، ایشون وکیل جدید گرفت و وکیل جدید ادعا کرد که چون ابلاغ برای اعسار هزینه دادرسی و رسیدگی بوده و من دو ماه قبل جلسه رسیدگی هزینه دادرسی رو پرداخت و رای رد اعسارم صادر شد دوباره باید ابلاغ جدید وقت رسیدگی بهشون میشده، در صورتیکه ما به مدیر هم همون موقع گفتیم ما که هزینه دادرسی دادیم وقت زودتر بدید گفت نه همون وقت قبلی و رویه همینه. خلاصه وکیلشون پس از قطعی شدن رای رد اعسار هزینه دادرسی که خودش ۱۰ ماه طول کشید، تو لایحه تجدید نظر خواهیش نوشته بود این واخواهی هست و تجدیدنظر نیست و از دادگاه تجدیدنظر خواسته بود پرونده به دادگاه بدوی برگرده تا اینا واخواهی کنن. وکیل ایشون فقط دنبال روش های مختلف اطاله دادرسی هست. یکبار تجدیدنظر ایراد گرفته بود که چرا وقت جدید تعیین نشده که قاضی بدوی هم همین توضیحاتی که مدیر به ما داده بود نوشت و پاسخ داد ولی الان تجدیدنظر دوباره پرونده رو برگردونده و بهشون حق واخواهی داده.
الان دو تا سوال از شما عزیزان دارم.
۱. ایشون الان ادعای جدید داره و ۴ تا شاهد جعلی از فامیلش استشهاد پر کردند که من این سه دانگ رو جای مهریه دادم. در صورتیکه تو گواهی عدم سازش هم نوشته شده که ایشون مهریه اش رو کامل بخشیده و حق طلاق رو گرفته و من ملک رو اصلا قبل از داستان طلاق و به خاطر وام بانکی به ناچار ۳ دانگ بنامش زدم و هیچ جا یا نوشته ای در خصوص بجای مهریه نداشتیم، آیا این شاهدان دروغی بر روند پرونده که استناد به چک های بنده و پول های واریزی از حساب شخصیم هست تاثیری در تغییر رای داره؟
۲. وکیل ایشون فقط دنبال اطاله دادرسی هست، چون تو چند پرونده حقوقی دیگه هم مثل خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف هم که داریم به عنوان مثال در تجدیدنظر خلع ید که اصلا دعوای غیر مالی هست اول اعسار هزینه دادرسی خواستند که تا رد شد خودش چند ماه زمان برد. الان پرونده ۲ ساله که از ثبت اش میگذره، بر فرض تایید رای بدوی در مرحله واخواهی مجدد میتونه تجدیدنظر خواهی و اعسار هزینه که خودش باز تجدید نظر دارهبزنه درسته؟ که خود اعسار سری قبلی ۱۱ ماه تا قطعی شدنش طول کشید اینقدر وقت ها طولانیه فاصله اش.چون هر سری تو درخواستهاش هم یه نقص میزاره تا باز اخطار رفع نقص بهش بدن و فقط فرسایشی کنه پرونده رو.