آیا اینکه پرونده را من اعتراض زدم تجدید نظر قبول میکنه یا نه؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

باسلام و احترام من یه سفته ده میلیونی از یکی دارم رفتم واخاستش کردم و بعدم دادخواست فرستادم و درخواست تامین خواسته زدم طرف رفته گفته این سفته مال جریانی دیگه بود و گزارش اصلاحی صادر شده در صورتی ک اون گزارش اصلاحی ربطی به این جریان نداره و شماره سفته را داخل گزارش اصلاحی نزدن به علت اینکه طرف اینو گفته قرار رد دعوا زدن رو پرونده ولی تامین خواسته رو فرستادن اجرای احکام منم درخواست توقیف ماشینشو دادم و رو پرونده ای که قرار رد دعوا دادن اعتراض زدم الان میخاستم ببینم تامین خواسته که زدم آیا اگه پولو نریزه ماشینش آزاد میشه یا تا پایان حکم قطعی توقیفه و آیا اینکه پرونده را من اعتراض زدم تجدید نظر قبول میکنه یانه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پذیرش اعتراض در تجدیدنظر به اثباتِ بی‌ارتباط‌بودنِ گزارش اصلاحی با سفته بستگی دارد و اگر رد دعوا تأیید شود، ممکن است طرف بابت توقیف خودرو مطالبه خسارت کند.

نتیجهٔ تجدیدنظرخواهی در هر پرونده مستقیماً به متن دقیقِ همان گزارش اصلاحی قبلی وابسته است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

احتمال تجدیدنظر و خطرات توقیف خودرو

پذیرش اعتراض شما در دادگاه تجدیدنظر بستگی به این دارد که با مدارک مشخص ثابت کنید گزارش اصلاحی ارتباطی به سفته کنونی ندارد. مستندات پرونده و مفاد گزارش اصلاحی باید با دقت بررسی شوند تا لایحه دفاعی مناسبی تنظیم شود. در صورتی که قرار رد دعوا در تجدیدنظر تأیید شود، طرف مقابل می‌تواند بابت توقیف ماشین مطالبه خسارت کند. به همین علت توصیه شده در حال حاضر اصراری بر توقیف خودرو نداشته باشید و تمرکز خود را روی ارائه یک لایحه قوی بگذارید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آا

آرمین افشاری پور

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

توجه داشته باشید که در صورت تایید حکم در مرحله تجدید نظر بابت توقیف ماشین هم میتونه از شما خسارت بگیره
حتما با لایحه قوی مرحله تجدید نظر رو ورود کنید و پیشنهاد میکنم فعلا اصراری بر توقیف خودرو نداشته باشید.
باید شما بتونید ثابت کنید که اون گزارش اصلاحی ارتباطی با سفته مذکور نداره

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
مستندات و گزارش اصلاحی صادره بایستی بررسی شود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید