دادخواست مطالبه تاخیر تادیه را به داور تقدیم کنیم یا دادگاه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۳ #93394011

خسته‌ نباشید، طی قرارداد ساخت، داور رای صادر و قطعی و اجرائیه از دادگاه بدوی صادر شده. در دادخواست اولیه و رای داور تاخیر تادیه ذکر شده.
حال که محکوم‌به پانصد میلیون تومان مشخص شده، خوانده از پرداخت امتناع می‌کند؛ خواهان برای مطالبه تاخیر تادیه، دادخواست خود را برای رسیدگی به داور تقدیم کند یا به دادگاه بدوی که اجرائیه صادر نموده؟ سررسید سفته ۵۰۰ میلیونی(محکوم به) دهم مرداد ۴۰۱ و تقدیم دادخواست اولیه دهم دی ۴۰۱ بوده. حکم داور دهم اسفند ۴۰۱ و اجرائیه هم دهم اردیبهشت ۴۰۲ صادر شده. لطفا بفرمائید مبلغ تاخیر تادیه را علی‌الحساب چقدر تقویم کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا به اظهاراتتان داور در رای اصداری، راجع به خسارت تاخیر تادیه تعیین تکلیف نموده و تقدیم دادخواست مجدد در این رابطه امکان پذیر نمی باشد.

وقتی اصل دعوا در صلاحیت داور است به فرعیات آن نیز باید توسط داور حکم داده شود.

دادخواست خود را باید به داور ارائه نمایید.

باسلام؛
در رای داوری می بایست مبدا خسارت تاخیر تادیه ذکر شده باشد.

درود
مرجع صالح برای رسیدگی به دادخواست دادگاه بدوی می باشد نه داور و خسارت تاخیر تادیه هم از زمان تقدیم دادخواست لغایت اجرای حکم محاسبه می‌شود. و بر مبنای ۵۰۰ م تومان میباشد.

سلام دادخواست را در دادگاه مطرح نمایید و محاسبه خسارت براساس مبلغ پانصد م می باشد

سلام
مبدا خسارت تاریخ تادیه تاریخ درخواست رسیدگی داور است. دادخواست خسارت تاخیر تادیه از این تاریخ باید در دادگاه مطرح شود.