آیا با اثبات اعتیاد به شیره طلاق ممکن است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۶۶ #89911018

با سلام. عرضم به خدمت شما که خانم بنده هرسال ۲ تا ۳ بار حتی بخاطر بحث جزئی قهر میکنه ومنزل را ترک میکنه و چهارتا بچم که به ترتیب ۱۳ و ۱۰ و ۷ و ۳ ساله شونه را تنها میزاره، دو سه هفته میره خونه مادرش. این دفعه هم سه هفته پیش رفته و منم گفتم مثل دفعات قبل برمیگرده، تا امروز که از دادگاه خانواده زنگ زدن گفتن شنبه فقط مشاوره دارین بنده هم اعتیاد به شیره دارم حقیقتش ولی تو زندگیم سر سوزن کم نذاشتم بخدا براش و فقط دخالت خانوادش زندگیمون رو خراب کرده. میگم آیا میتونه طلاق بگیره بدون اجازه من؟ ممنونم از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ایشان اثبات کند اعتیاد موجب اختلال در زندگی زناشویی است و امکان ترک آن وجود ندارد دادگاه خانواده به استناد عسر و حرج زن حکم طلاق صادر خواهد کرد

با سلام
اعتیادی که به بنیان خانواده لطمه زده و درمان آن ممکن نباشد بنا به تشخیص قاضی رسیدگی کننده از موجبات عسر و حرج زوجه و صدور رای طلاق محسوب می گردد.

اعتیاد شوهر به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که به‌اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی‌که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است. ‌در صورتی که زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک، مجددا به مصرف‌ موارد مذکور روی آورد، بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد.

سلام صرف اعتیاد از موارد عسروحرج و طلاق نیست و این اعتیاد باید به روابط خانوادگی و بنیان خانواده ضرر زده و برای ادامه زندگی مضر و ترک آن مقدور نباشد که تشخیص موارد گفته شده با دادگاه خواهد بود

باسلام؛
امکان صدور حکم طلاق به دلیل عسر و حرج ( اعتیاد زوج) وجود دارد.

باسلام
درصورتی که اعتیاد شما به اثبات برسد بلکه امکان طلاق وجود دارد.

سلام در صورتی که اعتیاد شما مشخص شود از موارد عسر وحرج محسوب میشه و زوجه میتونه با حکم دادگاه طلاق بگیرید حتی اگر شما راضی به طلاق نباشید شما دادخواست عدم تمکین بدهید در صورتی که عدم تمکین حکمش صادر شود الزامی به پرداخت نفقه ندارید در غیر این صورت تا زمانی که طلاق نگرفته اید باید کلیه نفقه زوجه پرداخت کنید و میتونه درخواست نفقه گذشته و حال علیه شما مطرح کند