اعتراض به رای تغییر نام فرزند

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۷ #71263459

سلام وقت بخیر
برای صدور شناسنامه فرزندم به ثبت احوال مراجعه کردم اما از اسمی که انتخاب کرده بودیم خودداری کردند و برای همین بابت الزام به صدور شناسنامه با نام انتخابی شکایت کردم اما به دلیل بیماری فرزندم مجبور شدم شناسنامه با نام جدیدی بگیرم تا بیمه اش کنم و لایحه درخواست تغییر شکایت به "درخواست تغییر نام" بدهم اما بعد از جلسه اول رای زیر داده شد ممنون میشم راهنمایی کنید.

در خصوص دعوی آقای ... بطرفیت ثبت احوال منطقه مرکز تهران بخواسته الزام اداره ثبت احوال به
صدور شناسنامه (الزام اداره ثبت احوال به صدور شناسنامه فرزند به نام ...) نظر به اینکه حسب فحوای
پرونده خواهان باالصاله اقامه دعوی مزبور را جهت تغییر نام فرزند مولی علیه خود نموده است لذا بلحاظ اینکه در دعوی حاضر ذینفع نیست لذا دعوی خواهان بلحاظ ذینفع نبودن شخص وی مردود به نظر میرسد و در نتیجه دادگاه مستندا به ماده ۸۴ و ۸۹ قانون آیین دادرسی مدنی قرار رد دعوی صادر می نماید. رای صادره حضوری و ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی در محاکم محترم تجدیدنظر استان تهران می باشد.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام‌بایستی مجدد دادخواست صحیح مطرح بفرمایید .

با سلام
دادخواست شما واجد ایراد شکلی بوده است. می بایست مجددا به نحو صحیح طرح دعوا نمایید.

مجددا به صورت صحیح طرح دعوی نمایید.

سلام . با توجه به صغر سن فرزندتان لذا دعوی شما درست و صحیح مطرح شده و از حیث شکلی وفق قانون ،شما بعنوان ولی فرزند حق طرح دعوی را دارید و به نظر می رسد رای اشتباه صادر گردیده و حق اعتراض برای شما بعنوان ولی فرزند وجود دارد

باسلام
دادخواست از لحاظ شکلی ایراد داشته لذا در این خصوص اعتراض بی نتیجه می باشد و می بایست مجدد دادخواست صحیح مطرح نمایید.

بنا بر توضیحات به نظر میرسد دادخواست تقدیمی اشتباه تنظیم شده و به لحاظ شکلی مردود اعلام گردیده است . اعتراض در این خصوص بی نتیجه می باشد و باید دادخواست صحیحی مجددا ارائه نمائید .

با سلام
دعوی شما صحیح مطرح نشده است و ایراد شکلی دارد.
توصیه می شود مجددا با در نظر گرفتن قواعد شکلی و ماهوی حقوقی دادخواست صحیح تنظیم کنید تا دعوی به جریان بیفتد.