اخذ خودرو، عدم اقدام به طلاق توسط زوج و پیشنهاد توافق مهریه

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۳۸ #62375613

سلام وقت بخیر، من و همسرم به مشکل برخوردیم، به دلیل خیانت‌های پیامی که من دیدم و از بقیه‌ش خبر ندارم و دروغ گفتن‌هاش که باعث گیر دادن‌های زیاد من شد و مسائل خانوادگیشون که از اول وسط زندگیمون بود و تبدیل به مشاجرات گاه و بیگاه بینمون شد. ماشین و قرارداد اجاره‌نامه رو به نام من زد و یک سال اخیر مشکلاتمون شدیدتر شد و آقا گفتن دیگه من رو نمی‌خوان و بهتره جدا شیم، اما خودش هیچ اقدامی نمی‌کرد و با دست پس میزد و با پا پیش می‌کشید. متاسفانه با ملایمت ماشین رو از من گرفت و بعد از یک هفته زد به نام مادرش و کاملا گفت که این زندگی رو نمی‌خواد. حالا فقط اجاره‌نامه به نام من هست، می‌خوام ببینم می‌تونه ازم بگیره؟ مهریه هم میگه ندارم باید قسط ببندم یا توافق کنیم یا ببخشی تا طلاقت بدم. لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات عسر و حرج شما می توانید حق طلاق خود را بگیرید
در مورد مبلغ ودیعه، متعلق به شماست و اجاره نامه بدون رضایت شما نمی توان به دیگری واگذار کرد .

باسلام؛
برای واکذاری اجاره نامه باید رضایت شما وجود داشته باشد.

سلام
مبلغ ودیعه متعلق به شماست و صاحبخانه باید به شما تحویل دهد اما مردهم تحت شرایطی میتواند این مبلغ را درصورتی که خودش پرداخت کرده باشد از شما باز پس بگیرد

با سلام
مهریه و سایر حقوق مالی خود را می توانید مطالبه کنید و آقا اگر امکان پرداخت یکجا نداشته باشد می تواند درخواست اعسار دهد.
برای طلاق گرفتن اگر به درخواست شما باشد باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات کنید و اگر نتوانید باید طلاق توافقی و با رضایت آقا باشد.
در مورد قرارداد اجاره اگر بابت آن پول پیش پرداخت شده باشد، پول پیش به شما تعلق دارد.

سلام
در قدم اول حقوق مالی خود، از جمله مهریه و نفقه و اجرت المثل و جهیزیه را مطالبه نمایید.
موفق باشید

سلام مهریه رو به اجرا بگذارید و بابت انتقال مال به مادر دعوی معامله صوری به قصد فرار از دین مطرح نمایید تا معامله باطل و خودرو را در مقابل مهریه توقیف نمایید

سلام
شما واجد کلیه حقوق مالی طبق قانون هستید ولی باید در نظر داشته باشید در تحلیل نهایی در صورتی که مرد مالی داشته باشد اقدام برای اخذ آن توجیه اقتصادی دارد در غیر این صورت و با فرض قوی پذیرش ادعای اعسار از جانب مرد (با توجه به اظهاراتتان) بایستی تقسیط بدهی بلند مدتی را به جان بخرید و مدت ها برای اخذ اندک اندک حقوق خود صبر پیشه کنید. از دیدگاه بنده با توجه به حق یکجانبه مرد در طلاق در حقوق ایران وجه المصالحه قراردادن حقوق مالی برای خاتمه زندگی مشترکی که تمایل، محبت و احترام در آن نیست ارجحیت دارد.