آیا اجراییه رو میشه جلوش رو گرفت تا من بتونم یک شکایت قضایی از این فرد بکنم ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۵ #45363189

با سلام
من یک برگ چک به عنوان ضمانت نزد یک شخصی قرار دادم که بابت حسن انجام کاری بوده که طی یکسال برای ایشان باید انجام میدادم و مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان بابت حق الزحمه کار از ایشون طی چند قسط دریافت کردم ، بعد از گذشت یکسال ایشون چک رو به شخص دیگری انتقال دادن و این شخص اجراییه ای روی این چک گرفتن. بنده تا این لحظه شکایتی تنظیم نکردم/
و آیا امکان شکایت خیانت در امانت نسبت به این چک امکان پذیر هست؟
تمامی مدارکی که طی یکسال برای این فرد کار انجام دادم موجود و مستند میباشد.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .تقاضای توقف عملیات اجرایی را در صورتی که مدارک شما کامل و محکمه پسند باشد به شرط واریز خسارت احتمالی میتونید و موافقت دادگاه میتوانید داشته باشید

سلام. امکان اینکه جلوی اجرائیه بگیرید نیست فقط می توانید درخواست اعسار بدهید و همزمان دادخواست ابطال اجرائیه صادر شده را از دادگاه بخواهید. برای راهنمایی بیشتر می توانید از خدمات مشاوره ای بنیاد وکلا استفاده کنید.