نحوه مطالبه وجه

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۶۱ #42877626

با سلام، اسفند سال گذشته مبلغ ۷ میلیون پول دادم به آقایی که یکی از آشنایان هست. که یه وام ۲۵۰ میلیونی برای ما ردیف کنند، ولی تا الان هیچ خبری نشده. این مبلغ ۷ میلیون را به حساب یه خانم واریز کردم که نمیدانم کی هست البته به درخواست همین آقا این مبلغ به حساب این خانم واریز شد. به غیر از رسید که به حساب این خانم واریز کردم و یک شاهد مدرک دیگری ندارم. آیا امکان شکایت وجود دارد؟ به چه شکل و در چه قالبی باید شکایت کنم که به نتیجه برسم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه وجه بطرفیت خانم.
فیش واریزی پیوست نمایید

سلام دادخواست مطالبه وجه به طرفیت خانم بدهید

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت صاحب حساب بانکی مطرح کنید.

بهتر است اول اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم شود.

با سلام به استناد پرینت واریز دادخواست مطالبه وجه به طرفیت خانم دهید.

سلام بله میتوانید دادخواست مطالبه وجه را با همان رسید و شاهد مطرح کنید.در دعاوی مالی شهادت یک شاهد به همراه سوگند مدعی کفایت می کند.

درود بر شما. دادخواست مطالبه وجه خوانده شخص صاحب حصاب در رسیدگی اون اقا روبه عنوان ثالث جلب نمایید