حق و حقوق ۱۸ ماه کارگری چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۹ #35048892

حق وحقوق ۱۸ ماه کار سلام من وهمسرم حدود۱۸ ماه برای آقایی کار کردیم ایشان روز اول قرار شد بعد از ۳ ماه مرا بیمه کند البته باحقوق نفری یک ملیون پانصد هزار تومان از اول برج ۱۴۰۰/۲وتا آخرین روز برج ۱۴۰۱/۶ که حقوق هر دو ما را ۱ز برج ۱۴۰۱/۳به سه ملیون و پانصد هزار تومان افزایش داده بود ولی الان می گوید کار پیش نمی‌رود شما هم به دنبال کار باشید بنده به ایشان گفتم عیدی و سنوات ما را بده گفت از این چیزها نداریم حالا تکلیف ما چیست

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
جهت تادیه تمامی مطالبات معوقه از طریق اداره کار اقدام نمایید

با درود. در خصوص عدم واریز حق بیمه به اداره تامین اجتماعی هر دونفرتون جداگانه شکایت نمایید. و در خصوص کلیه حق و حقوق قانونی کارگری نیز جداگانه دادخواست مطالبه کلیه حقوق و مزایای معوقه و مابه التفاوت حقوق و عیدی و پاداش و مرخصی ذخیره شده و سنوات خدمت و غیره به اداره کار محل بر علیه کارفرما شکایت نمایید. و خودسرانه هم محل کارتون را ترک نکنید تا درصورت اخراج اجباری ؛مشمول بیمه بیکاری هم بشوید.

سلام
از طریق اداره کار محل خدمت شکایت خود را علیه کارفرما ثبت کنید میتوانید کلیه معوقات خود را دریافت کنید

با سلام
باید در اداره کار حقوق و مزایای خود را مطالبه کنید

باسلام می بایست موضوع را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

سلام از طریق دفاتر پیشخوان دولت نسبت به ثبت شکایت علیه کارفرما از جمله بیمه و سنوات و حقوق طبق اداره کار اقدام نمایید

بادرودوسلام ازطریق اداره کار اقدام لازم را انجام دهید.