گرفتن حکم حجر متوفی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۵۱۸ #07047311

با سلام
۳ ماه پیش پدرم به رحمت خدا رفت ، ایشان تقریبا ۲-۳ سال اخر عمرشان توانایی عقلی کمی داشتن تا حدی که اولاد خودشان را هم نمیشناختند
به تازگی متوجه شدیم که برادرم قبل از فوت پدرم ، پنهانی ایشان را به محضر برده و اموال ایشان را به نام خود منتقل کرده است
اولا برای گرفتن حکم حجر متوفی از کدوم مرجع باید اقدام کنم ؟ ( دادسرا ، دادگاه ، شورا یا ....)
ثانیا برای دریافت اسناد پزشکی ایشان از بیمارستان نامه قضایی میخواهند ، چگونه میتوان قبل از اقدام قضایی و تشکیل پرونده شکایت ، به مدارک بزشکی جهت مشورت با پزشک متخصص دسترسی پیدا کرد ؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضائی تقاضای صدور حکم مبنی بر حجر پدرتان از تاریخ مدنظر را مطرح کنید . پرونده به دادسرای امور سرپرستی ارجاع شده و در آنجا مطالب مد نظر را بیان کرده و محلی که مدارک پزشکی در آنجا قرار دارد را معرفی میکنید . دادسرا استعلام رسمی کرده و پس از تکمیل مدارک ، آنها را به پزشکی قانونی ارسال میکند . در صورتی که مورد تایید قرار گیرد مبادرت به صدور حکم حجر خواهد نمود .