دریافت حقوق پدر چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۴۶ #95914104

سلام،ممنون از پاسخ های ک دادید من ساکن کرج هستم میخواستم ببینم اگه بخوام برای حقوق پدرم ک بازنشسته ارتش بوده اقدام کنم کجا باید مراجعه کنم و اینکه من تازه دارم میرم زیر نظر بهزیستی آیا با این وجود بازهم میتونم اقدام کنم برای دریافت حقوق پدرم ممنون وسپاسگذارم؟ضمنا بنده مبتلا ب بیماری cidp می‌باشم ک باعث فلج شدن پاهام شده.🌹

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مشمول مستمری پدر هستید.

امکان دریافت مستمری پدر میسر است ...

با درود با تایید پزشک. بیمه میتوانید مستمری را دریافت نمایید

برای دریافت مستمری با تایید پزشک منتخب بیمه میتوانید مستمری دریافت کنید

سلام امکان دریافت مستمری پدر می باشد ...

بادرودوسلام امکان دریافت مستمری پدر می باشد.

سلام
مشمول مستمری پدر هستید