آیا با توجه به اینکه به صورت صوری من زمین بنامش کردم،امکان ابطال سندش از لحاظ قانونی دارم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۸۰ #95643209

باسلام و احترام
بنده با برادرم ۱۸هکتار زمین کشاورزی ارثیه پدری به صورت مشاء بهمون رسید که زمین دارای سند ۶دانگ یا همون سند سربی به نام مرحوم پدرمان بود که با انجام مراحل انحصار ورثه به صورت مساوی هر کدام ۳دانگ سند بناممون در محضر اسناد رسمی ثبت شد بعد از مدتی درخواست حفر یک حلقه چاه عمیق جهت طرح قطره بارانی برای زمین شراکتی بینمون کردیم که با موافقت اداره مربوطه اقدام به حفر چاه نمودیم بنده در زمان طی کردن مراحل گرفتن جواز حفر چاه، در شهرستان مشغول بکار بودم وبه همین خاطربرا یک امضا باید یک روز از کارم میزدم و ۵۰۰ کیلومتر میومدم ،ودر اینجا بود که برادرم پیشنهاد داد بخاطر اینکه من این همه راه رو طی نکنم بیام برا امضا و همچنین سرعت بخشیدن به روال گرفتن جواز حفر چاه بهم پیشنهاد داد که به صورت سوری سند زمین رو به صورت ۶ دانگ بنامش بزنم و بعد از حفر چاه و گرفتن وام طرح قطره بارانی کردن زمین شراکتیمون دوباره اقدام به برگردوندن سهم ۳ دانگ زمین به نام خودم بشه منم قبول کردم زمین رو به نامش کردم کامل الان رفته سند ۶دانگ بنام خودش گرفته و چاه و طرح مربوطه رو نیز رو زمین پیاده کرده ولی الان طمعه برداشتش میگه تو هیچ سهمی پیش من نداری برو هر کاری میخای بکن حالا با توجه به اینکه سند زمین کامل به نامش هستش آیا با توجه به اینکه به صورت سوری من زمین بنامش کردم،امکان ابطال سندش از لحاظ قانونی دارم ، ؟ در اخر اینم بگم من شاهد چند نفر دارم که در جریان سوری زدن سند بنامش بخاطر گرفتن مجوز چاه بوده رو دارم . با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،کاربر گرامی،شما باید بدانید که اصل بر صحت معاملات است بنابراین باید صوری بودن‌ معامله و عدم داشتن قصد‌ معامله را اثبات نمایید با ادله اثباتی مثل شهادت شهود و...

معاملات صوری همیشه باطل هستند و اگر شما با شهادت شهود و یا اقرار طرف مقابل بتوانید صوری بودن آن را ثابت نمایید معامله باطل میشود

بایستی بتوانید صوری بودن معامله را با دلایل و مدارک محکمه پسند چون شهادت شهود به اثبات برسانید

بادرودوسلام مستندومستدل به شهود شوید.

معامله صوری به دلیل فقدان قصد باطل محسوب میشود مگر بتوانید به استناد ادله ای که دارید اثبات کنید قصد انعقاد معامله صوری نداشتید.

با احترام از شهادت شهود کمک بگیرید

مشروط ب اثبات ادعای صوری بودن انتقال امکان ابطال ان وجود دارد در غیر اینصورت امکان پذیر نیست