پیگیری قانونی مشکل نصب و برد آسانسور ساختمان و عدم قبول سازنده

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹ #16437990

سلام، ملکی به صورت اشتراکی ساخته شده. آسانسور نصب شده از روز اول دارای مشکلاتی مانند صدا، قفل شدن درب آسانسور و نداشتن چشمی آسانسور بوده. بعد از تغییر مدیریت با پیگیری ایشان، مشخص شد که هم آسانسور از ابتدا بد نصب شده و هم بردهای آسانسور دارای مشکل بوده که تعویض شد. متاسفانه شخص سازنده هزینه‌ها را به عهده نمی‌گیرد و می‌گوید که به عهده مالیکن هست، چون تائیدیه آسانسور صادر شده (مشخصا با زد و بند). آیا امکان پیگیری قانونی موضوع هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا تامین دلیل نمایید ، و بر عهده سازنده است که رفع نقص نماید ، هزینه ها را صورت نموده و مطالبه خسارت کنید .

با سلام
مدیر ساختمان ابتدائا بایستی نسبت به ایرادات، تامین دلیل از شورای حل اختلاف اخذ و مستند به آن و سایر ادله، دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت کلیه اشخاص دخیل در ایجاد نقائص مذکور مطرح نماید.

سلام ابتدا تامین دلیل نمایید تا سلامت و یا معیوب بودن آسانسور مشخص گردد و پس از آن دادخواستی مبنی بر الزام مدیریت و ...برای انجام تعمیرات مطرح نمایید

سلام
در صورتی که احراز شود تایید به درستی صادر نشده خسارت قابل مطالبه است و در دادخواست سازنده و نصاب و فروشنده آسانسور را جز خواندگان قرار دهید .

سلام با ارجاع به کارشناس با توجه به مدت سپری شده قابل تشخیص خواهد بود که از ابتدا خراب بوده یا بد نصب شده یا خیر ضمنا شرکت نصب حسب مورد تا چندین ماه گارانتی خواهد داشت